Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30.000 PLN. Czy wydać to na operacje plastyczne, żeby być ładną ? czy nie...

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat, jestem naprawde malo atrakcyjna, brzydka nie ale nieatrakcyjna, nijaka. Cyckow nie mam prawie w ogole, typowa deska. Mam brzydkie zęby, krzywe...dlatego w ogole sie nie usmiecham :( Mam kartoflany nos, szeroki koniuszek, taki miesisty, wielki... kazdy jak ze mna rozmawia gapi mi sie albo na nos albo zeby :( Poza tym mam podwójny podbródek mimo, ze jestem chuda, wyglada to tak jakbym nie miala szyi tylko tłuszcz. To nie choroba, po prostu taka uroda no i plaska twarz, plaskie policzki. Chcialam zrobic powiekszanei biustu, zalozyc aparat, zoperowac nos, oddesac tłuszcz z szyi i podbrodka i wyciac tluszcz z policzkow by kosci policzkowe byly bardziej zarysowane jak u modelek. Konsultowalam sie juz z lekarzami i sama nie wiem, mialam kupic sobie samochod ale moze lepiej zmienic siebie ? moze przestane cierpiec psychicznie, bo mam dosc mojego ciala i twarzy :(

Gość gość
Operacje plastyczne mogą Cię oszpecić. Lepiej zainwestuj te 30 tys w jakiś biznesik.

Gość Katei
Też zbieram pieniądze na operację plastyczną bo nie mogę na siebie patrzeć. Jestem naprawdę, naprawdę brzydka, nie mam chłopaka bo nigdy żaden nawet nie zainteresował się mną. Boję się tylko że żeden lekarz nie będzie chciał się podjąć operacji u mnie :/

Gość Katei
A i mam 24 lata więc jestem rok młodsza od Ciebie autorko więc Cię rozumiem dobrze że chcesz coś ze sobą zrobić.

Witaj, Jeśli facet cię nie pokocha taką jaką jesteś to nigdy nie będziesz szczęśliwa! Musisz tez wiedzieć o tym że większość facetów jest wzrokowcami, więc ciężko mi cokolwiek ci doradzić..

Gość gość
Wiem, ze są wzrokowcami...nigdy sie nawet nie całowam z facetem :O

Gość Katei
Entre. Szczęśliwa to ja nie będę gdy będę całe życie samotna jak do teraz. Jestem bardzo nieszczęśliwa przez tą samotność. A tak poza tym to faceci ZAWSZE ale to ZAWSZE patrzą na wygląd, a to że mogą pokochać za charakter to można między bajki wcisnąć. Przauję w miejscu gdzie jest dużo facetów, słyszę o czym rozmawiają i wiem jakie mają poglądy. Chodzi im tylko o wygląd. Niestety w dzisiejszym świecie bez ładnego wyglądu jest się nikim.

Gość gość
Entre, kobieta nie istnieje tylko po to zeby podobac sie facetowi. dziwczyna bedzie szczesliwa wtedy kiedy siebie zaakceptuje. co za durnota zeby od razu z facetem wyskakiwac, ona nie robi tego dla kogos tylko dla siebie

Gość gość
Mam taką koleżankę co też twierdzi że jest brzydka, a w gruncie rzeczy jest bardzo ładną dziewczyną tyle ze z mnóstwem wyimaginowanych kompleksów. Faceci na ulicy gapią się na nią i ślinią, a ona myśli że to dlatego ze jest tak paskudna ;)

Gość piriririri
Myślę, że najlepiej zrobić zęby a nad resztą się jeszcze pozastanawiać :)

Gość gość
kobieta bez cyckow to wg ludzi niekobieta, tylko fetyszyści takie lubią :O

Gość gość
fetyszyści też ludzie ;)

Gość ggggderty
kobiety może i nie są po to żeby się podobać facetom, ale to bez znaczenia bo kobiety CHCĄ się podobać facetom