Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł_zmartwiony

Dziewczyny co myślicie o takim pomyśle proszę o radę

Polecane posty

Gość Paweł_zmartwiony

chcę się umówić z dziewczyną na randkę i niestety ale nie jestem zbyt chojnie obdarzony i przeczytałem na pewnym forum, że lepiej sobie wsadzić w majtki skarpety, aby było coś tam widać przez spodnie co o tym myślicie ?

Gość Paweł_zmartwiony
nie no czytałem, że dziewczyny często tam zerkają i jak nic nie widać to odrzucają takiego faceta ze względu na małe rozmiary, a skarpeta jest miękka i raczej nie wypadnie.

Gość Paweł_zmartwiony
wypowie sie ktoś nie chce sie ośmieszyć jak coś...

Gość gość
a jak skarpeta wypadnie Ci przez nogawkę? :) A poza tym z czasem i tak się wyda.

Gość Paweł_zmartwiony
przez bokserki raczej nie ma szans aby wypadła, mi i tak raczej póki co nie zależy na sexie, a chciałbym zrobić dobre pierwsze wrażenie i narazie spędzać wspólnie czas, wyjśc do kina, gdzieś pojechać itp.

Gość gość
a jak cię tam dotknie? i tak sie wyda, że to cos miękkiegi i... sflaczałego :)

Gość Paweł_zmartwiony
nie no dziewczyny, ale raczej na pierwszych randkach nie będzie chyba niczego dotykać ? Najwyżej sie odusne :P raczej nie zdąrzy wsadzić pod spodnie, ale jak pisałem raczej na pierwszych spotkaniach nei ma szans aby sie dobierała.

Gość gość
Jak to dziewczyna, która byłaby z Tobą tylko ze względu na wymiar, to szkoda na nią czasu i skarpetek. Uwierz, są dla nas rzeczy ważniejsze niż rozmiary ptaka.

Gość Paweł_zmartwiony
a tak szczerze wam napiszę że myślałem jeszcze aby napełnić worek z wodą i wsadzić do skarpety i wtedy będzie miękki :) co myślicie ?

Gość Paweł_zmartwiony
wiecie łatwo wam mówić, ale każdy ma jakiś kompleks i nigdy tak naprawdę nie zrozumie kogoś który ma ten kompleks.

Gość Paweł_zmartwiony
a co byście zrobiły jakbyście odkryły to, ale ogólnie bym wam odpowiadał pod każdym względem ?

Gość Paweł_zmartwiony
up

Gość gość
Jak się jej spodobasz, to nie będzie miało znaczenia. Mnie się właśnie spodobał facet z niedzisiejszym imieniem. Dziecka bym tak nie nazwała, ale, jak już on mi się podoba, to nie ma znaczenia.