Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hydroxyzyna w 9 tc

Polecane posty

Gość gość

Hej dostałam od swojej gin hydroxyzyne w tabletkach czy któraś z was to brała ? Czy było wszystko ok? Z dzieckiem i Z wami? Jak sie po tym czulyscie

Gość gość
Ja nie bralam w końcu, ale jak pytałam lekarza o coś na uspokojenie to właśnie też mi to polecił

Gość gość
Bo to jest bardzo lagodny lek uspokajający i nie uzaleznia...

Gość gość
No ja czytałam ze właśnie uzależnia i sie chodzi po nim jak po dragach

Ja dostawałam to w szpitalu w 15tc, jak trafiłam z plamieniami i bólami. Przynajmniej spokojnie zasypialam i działa też przeciwskurczowo na macicę.

Gość gość
Ja też w szpitalu ją dostawałam. Była w standardzie dla wszystkich pacjentek razem z nospą, niezależnie od samopoczucia... Też trafiłam z plamieniami coś koło 9 tygodnia. Przed ciążą przepisała mi ją psychiatra, jak miałam stany lękowe i wiem na pewno od niej, że hydro nie uzależnia, ale się jest faktycznie trochę otumanionym.

Gość gość
To moze dlatego mi zapisała bo mnie brzuch bardzo boli od tyg ! Nie mam krwawień ale bol jest czasem nie do zniesienia pozatym mam uprczywe biegunki . Np i zestresowana trochę jestem

Gość gość
Hydroxyzynę mam przepisaną od 9tc (ale brałam tylko doraźnie jak wpadałam w duże nerwy). teraz jestem w 32tc i źle na mnie działa-strasznie mi się spać chce po niej. Teraz dostałam Pramolan. Spokojnie-nic Ci nie będzie-dziecku też nie