Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria1212

czy wasze mlodsze dzieci chodza w ubraniach po starszym rodzenstwie

Polecane posty

Gość kafeteria1212

czy kupujecie kazdemu nowe? ja kupuje nowe,bo mam uraz z dziecinstwa,jak cos potrzebowalam,to slyszalam´´dostaniesz,jak tylko Kasia z tego wyrosnie´´...nosilam wszystko po siotrze,z wyjatkiem butow i bielizny.czulam sie przez to gorsza,tymbardziej,ze biedni nie bylismy. a jak to jest u was?

Gość gość
Jeśli Cię stać, to kupuj nowe. Zdecydowanie. Łatwo o uraz u dziecka, o czym sama się przekonałaś

Gość Miśś
Ja też nosiłam ubrania po siostrze. Ale teraz odżyłam, nauczyłam się szyć na maszynie i moge sobie uszyć co mi się zamarzy przy wcześniejszym zaprojektowaniu:-)

Gość gość
no jakies tam fajne i drogie to oki ale kazdy ciuch to juz dziadostwo

Gość beata ze szczecina
Gdy jest bieda to trza chodzic po.kims...ale gdy nie ma biedy to po co stare sprane ciuchy nosic? Jak odrazu widac ciuchy sprane i wyniszczone

Gość gość
Mam podobnie, tzn w dziecinstwie nie mialam fajnych ciuchow, jesli zdarzylo mi sie miec cos modnego to bylo szalenstwo, dlatego teraz przywiazuje ogromna wage do tego jak ubieram dzieci. Jednak podchodze tez do tematu z rozsadkiem, tzn mlodszy polroczny synek nosi ubranka po starszym bracie bo specjalnie te niezniszczone ciuszki trzymalam dla kolejnego dziecka, ale jesli cos mi sie dla tego mlodszego spodoba to nie zawaham sie wydac nawet wiekszych pieniedzy chociazby mial ponosic to tylko pare miesiecy. Mam troje dzieci i wychodze z zalozenia ze jesli kupowalam nowe dla dwojki starszych (chlopca i dziewczynki wiec nie nosili po sobie) , tak samo teraz nie bede zalowac nowych najmlodszemu.

Gość kafeteria1212
nawet plecak czy piornik mialam po siostrze.zadnej swojej wlasnosci.teraz wydaje pol wyplaty na ubrania i kosmetyki,wiem ze to zle,ale pomaga:P