Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczył mnie pan doktor :|

Polecane posty

Gość gość

Dziś rano miałam umówioną wizytę u lekarza. Przyszłam do przychodni, pielęgniarka zaprowadziła mnie pod pokój i kazała poczekać aż lekarz mnie wywoła. Stresowałam się bo to była pierwsza wizyta u tego pana. Pan doktor na pierwszy rzut oka bardzo elegancki , wysoki i szczupły pan po sześćdziesiątce, szpakowate włosy i to co zwrociło moją uwagę - prosty, szczupły nos, u facetów to rzadkość a ja zawsze zwracam uwagę na nos u mężczyzny... Nieważne w każdym razie zaczęło się badanie ogólne, kazał się położyć , był mega delikatny, potem badał mi węzły chłonne i na koniec co wydało mi się wtedy troszkę dziwne, delikatnie pogłaskał mnie po twarzy, parę razy rzucił lekko dwuznycznym tekstem, długo ze mną rozmawiał, patrzył się w oczy, skomplementował nawet moje nogi... Ogólnie BARDZO miły, szarmancki. Nie wiem czemu ale po wyjściu z gabinetu nie mogę przestać o nim myśleć i o tym jaki był delikatny i szarmancki... to jest dziwne i naprawdę nie wiem o co chodzi, zawsze podobali mi się starsi faceci ale nie w takim wieku (ja mam 24) :/ Co sądzicie o tej sytuacji?

Gość gość
a fuj przecież mógłby być Twoim dziadkiem :)

Gość gość
wiem, jest dużo starszy ale gdybyś go zobaczył/a to naprawdę, przystojny facet z klasą i błyskiem w oku achh...

Gość gość
jestem facetem i na pewno nie chciałbym go oglądać, w sumie to nie moja sprawa kto Ci się podoba ale i tak z tego nic nie wyniknie więc zapomnij, może dla każdego jest taki miły a Ty sobie myślisz nie wiadomo co