Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pewnosc siebie jest najważniejsza podczas podrywu

Polecane posty

Gość gość

?;-) co jest jeszcze wazne, jak zdobyc dziewczyne bedac niesmialym facetem

Gość gość
nieśmiałość nie jest zła , gorzej jak jesteś nieśmiały i małomówny, nieśmiałość trzeba po prostu przełamać

Gość gość
jak sie zmienic; jestem juz po 30 i nadal niesmilay, malomowny nie zawsze jestem - czesto w grupie, ale na osobno moge duzo mowic

Gość gość
pomyśl sobie że dziewczyna która Ci się podoba to taka sama dziewczyna jak każda inna a ogólnie kobiety to tacy sami ludzie jak faceci tylko trochę inaczej myślą ale nie ma się czego bać :) możesz spróbować przełamywać swoją nieśmiałość np. zapytaj o godzinę obcą kobietę/dziewczynę, zagadaj przy okazji np. do ekspedientki po prostu rozmawiaj częściej z kobietami nawet tymi których nie chcesz poderwać to potem przy podrywie będzie łątwiej

Gość gość
_______________;-)_______________

Gość gość
Jeśli szukasz literatury na temat podrywu to polecam "Gra" Neil Strauss tylko tam celem każdego podrywacza jest zaliczenie dziewczyny ale równie dobrze możesz wykorzystać rady tam zawarte do poderwania dziewczyny aby stworzyć trwały związek

Gość gość
jakby jakis chujek mnie podrywal na rady z ksiazek jak zaliczyc, to spuscilabym go nie na drzewo, ale do kosmosu

Gość gość
w sumie czytalem ( nie cala ) Grę Straussa i mam kilka innych podobnych ksiazek - troche mi to rozjasnilo; mam taka depresje przez ten brak kobiety

Gość gość
jest jeszcze ciekawa książka "Erotyczne sygnały czyli mowa ciała kobiety" ale jak już przeczytałeś jakieś poradniki o podrywaniu to czas wprowadzić je w praktykę

Gość Twarda Prawda
Ładny ryj sie liczy :D