Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cunda

czy to byl cykl bezowulacyjny?

Polecane posty

Gość cunda

ostatnio dostalam okres 7 dni przed terminem i byl inny niz zwykle. Skapy tak, ze wystarczala tylko 1 podpaska na dzien. Barwa tak jak normalnie, na poczatku czerwona wydzielina, a przez ostatnie dni ciemnobrązowa. Krwawienie trwalo 8 dni czyli troche dluzej niz zazwyczaj. Nie mialam zadnych bolow brzucha. Nie mialam owulacji w tym cyklu czy moze jest inna przyczyna?

Gość gość
owulację na 100% może potwierdzić lub wykluczyć jedynie monitoring, a u ciebie to moze być początek problemów hormonalnych

Gość gość
a to moze oznaczac ciaze? zabezpieczam sie prezerwatywa od kilku lat i nigdy nie bylo problemow. Ostatnio tez nie pekla, ani sie nie zsunela. Zazwyczaj mam cykle 40-45 dniowe. Ten ostatni byl 35 dniowy. Do gina tez chodze i jestem zdrowa.

Gość gość
to, że w badaniach ginekologicznych nic nie wychodzi to jedno, badania hormonalne to zupełnie inna sprawa, a organizm kobiety to nie jest maszyna, więc nie zawsze wszystko wygląda tak samo, jeżeli podejrzewasz ciązę to zrób test

Gość gość
ciaza raczej nie powinna byc mozliwa, ale test zrobie na wszelki wypadek. Kiedys pytalam gina o moje dlugie cykle. Podobno wszystko jest ok. Dodam, ze uprawiam duzo sportu i to tez ma wplyw na dlugosc miesiaczki.