Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kochanka

Polecane posty

Gość gość

Mam męża Polaka, ale nie jestem z nim szczęśliwa, po prostu przestałam go kochać. Ostatnio sama wyjechałam na wakacje na dwa miesiące do Hiszpanii i poznałam przystojnego Hiszpana ma na imię Juan. Po dłuższej znajomości zakochałam się w nim. Później doszło do zdrady, wcale tego nie żałowałam. On chciał, żebym została w jego kraju, ale musiałam wrócić. Wszystko było by dobrze gdyby nie to, że zaszłam w ciąże. Zadzwoniłam do niego i powiedziałam mu o ciąży, a on był taki szczęśliwy. Chcę do niego wrócić, ale nie wiem jak powiedzieć o tym mężowi. No co ja mam mu powiedzieć. Proszę pomóżcie! Dzień i noc się nad tym głowie jak mu to powiedzieć.

Gość gość
Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - per Ty, czy per Pan? Autobus jest ekspresowy. Jeśli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków - Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji. - Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet?

Gość gość
Mąż już zaczyna się domyślać, że jestem w ciąży. Ja ciągle szukam wymówek, teraz chciałam mu powiedzieć o zdradzie, ale coś mnie zatkało i nie odważyłam się mu o tym powiedzieć. Juan wiecznie wydzwania na mój telefon i pyta się jak tam ze mną i z dzieckiem i wypytuje się mnie kiedy w końcu wyjadę i zamieszkam w jego kraju

Gość gość
kochana żona :) mąż wybaczy powiedz że drugie będzie jego

Gość gość
a za 2 lata na wycieczkę do afryki jedź nie zapomnij pamiątki przywieźć

Gość gość
Powinnaś się cieszyć, że Juan nie kopnął ciebie w d**e gdy dowiedział się o ciąży bo wiele kochanków tak robi. A co do męża powiedz mu prosto w twarz, że nie czujesz się z nim szczęśliwa, cierpisz i masz kochanka i jesteś z nim w ciąży. Jak wybaczy to będzie spoko, a jak nie to kup sobie bilet w jedną stronę do Hiszpanii. Skoro nie wahałaś się do zdradzić, to nie zawahaj się mu powiedzieć. Przecież ten twój mąż też może ma kochanki. Skąd ty możesz wiedzieć co on robi poza domem.

Gość gość
Przed chwilą wróciłam od rodziców. Dowiedzieli się o wszystkim. Znienawidzili mnie, a ojciec zaproponował bym dokonała aborcji i pokłóciłam się z nimi. Mąż też dzisiaj jest jakiś podejrzliwy, przegląda moje dokumenty i chciał nawet sprawdzić mój telefon, bo był bardzo ciekawy kto tak do mnie wydzwania. Na szczęście wyrwałam mu z ręki telefon. Pójdę dzisiaj do mojej przyjaciółki, może ona mi coś poradzi. Oj nie wiem jak to będzie.

Gość gość
eeee tam... nie rozumiem problemu. kochacie sie z hiszpanem, on chce tego dziecka i ciebie. ty chcesz do niego jechac czy nie? bo ja nie rozumiem juz.

Gość gość
No chcę jechać do niego, ale nie wiem jak powiedzieć mężowi o zdradzie

Gość ale z ciebie idiotka
Kobieto ogarnij się, co? teraz jesteś w ciąży, ale mogłaś nie wskakiwać do łóżka temu Hiszpanowi, kto ci kazał, co a teraz są problemy? Kto ci kazał zdradzać męża, wiesz co możesz też bez słowa uciec od męża i jechać do tego Hiszpana.

Gość gość
autorko a dlaczego ma nie pojechał z tobą na wczasy?

Gość gość
miało być mąż nie pojechał z tobą na wczasy?

Gość gość
Mąż jest adwokatem, wyjechał do Londynu w pewnej rozprawie, nie mówił mi w jakiej, bo wtedy mieliśmy ciche dni, a ja wyjechałam wtedy do Hiszpanii, by wypocząć i tam poznałam Juana.

Gość gość
Mam już dosyć męża. Zaczyna mnie podsłuchiwać w rozmowach. Niestety, ale on bardzo dobrze zna hiszpański. Jak ja mam rozmawiać z Juanem. Po prostu już mam ochotę mu powiedzieć o tej zdradzie i o dziecku, ale nie mogę, bo boję się jego reakcji na tę wiadomość, ale nie potrafię znieść tego, że mnie z Juanem dzieli tyle kilometrów. Żałuję, że wróciłam do Polski, zamiast zostać z nim.

Gość gość
Mąż jest adwokatem, czyli zawodowo podejrzliwy a ty mu wyrywasz telefon po 2 miesięcznych wakacjach w Hiszpanii...? Właśnie się u gotowałaś. Nie dziw się ojcu ze nie chce stracić zięcia adwokata, który swoją drogą trzepie niezłą kasę bo mało kogo stać na 2 miesięczne wakacje za granicą. Normalni ludzie nie mają tyle urlopu. Mąż cię przejrzał, rodzina się wypieła, zostają ci kolejne ''wakacje w Hiszpanii'' Tylko nie poddawaj się aborcji bo Hiszpan cie oleje a ty stracisz haka na niego.

Gość gość
a cóż to za wakacje dwa miesiące... gdzie ty pracujesz, że możesz pozwolić sobie czasowo i finansowo, chyba własna firma, bo raczej nie za pieniążki męża...czy sie mylę?

Gość gość
za pieniądze męża

Gość gość
bo jestem bezrobotna

Gość gość
Powiedziałam mężowi całą prawdę. Załamał się, powiedział, że tę noc mogę jeszcze u niego w domu przenocować ze względu na ciąże, ale jutro ma mnie już nie być. Dobrze, że nie mamy dzieci, teraz by to wszystko przechodziły, a on i tak by mi je odebrał, bo jest adwokatem i miałby lepsze szanse w sądzie niż ja. Siedzi teraz w naszej wspólnej sypialni. Ja siedzę w pokoju gościnnym. Trochę mi ciężko, ale dam radę. Powiedziałam Juanowi, że jutro do niego przylatuje, a on był szczęśliwy. Teraz tylko będę czekała na rozwód.

Gość gość z 1833
Nie fisiujcie tak z niedonoszeniem i innymi czarnymi scenariuszami. CHce ja Hiszpan z bejbisem to niech bierze, a prawdziwym hakiem na Hiszpana jest przyszły ex, który jako prawnik może go udupić w alimenty. Oczywiście chodzi o wyraz dobrej woli. Nie sądzę że twój mąż siedzi załamany, raczej zaskoczony. Dosyć szybko dojdzie do wniosku ze lepiej teraz jak później. Pewnie ma żal do siebie że jeszcze sponsorował twoje wyskoki, ale zrozumie ze było warto. Bo już jest finał. A ty przecież pisałaś ze męża nie kochasz.

Gość gość
To nie wiedziałam, że tak można, ale Juan pragnie tego dziecka, to gdy chce tego dziecka to nie musi płacić alimentów, bo jest jego biologicznym ojcem. Sama już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, a najgorsze jest to, że jeszcze mój mąż jest adwokatem i mnie też może udupić.

Gość zboczuchowski
Prześpij się ze mną a wezmę to na klatę :classic_cool:

Gość gość
nie wiem, teraz seks w moim stanie nie jest wskazany

Gość _kreska_
A niech ja bierze nawet brudas turecki. Kobieta ktora ma tendencje do skokow w bok zdradzi nastepnego I to jest raczej pewne dopoki uroda nie przeminie. Zreszta po dziecku z reguly kobieta tyje, zaniedbuje sie. A prawnik tutaj jest w najlepszej sytuacji. Zreszta taki ma kase, a jak ma kase to zaraz kobieta nastepna sie znajdzie.

Gość gość
Jesteś zwykłą szmata!!Bo albo odchodzisz od meża i jestes z jednym lub drugim a nie wycierasz sie jak szmata!!Do tego możesz zarażac meża!!!

Gość gość
"Nie wiem.Teraz seks w moim stanie nie jest wskazany"na kilometr śmierdzi prowokacją.

Gość Michał z Skawiny
Bedzie sie zloscil. Ale przejdzie mu :) nie ważne kto wazne ze to jego dziecko no chyba ze chcesz wyjechac do ojca dziecka jesli masz wątpliwości znaczy ze nie do konca go nie kochasz aktualnego ;) pogadaj z kimś kto słucha, ksiądz tylko bardziej przy kawie niż w zachrystji lub wierny i zaufany przyjaciel który doradzi i nic nie powie.