Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kochanka

Polecane posty

Gość gość
Mąż ci nie da ani złotówki. Hiszpanowi prędzej czy później się znudzisz i wylądujesz na hiszpańskiej bądź polskiej ulicy. Świetna perspektywa przed tobą :D

Gość gość
Dajcie jej spokój już, każdy popełnia jakieś tam błędy, więc jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to nie wysmiewajcie

Gość gość
To nie jest "jakiś tam" błąd!

Gość gość
Oj niech już sobie jedzie do tego Hiszpana. Mąż jej też szybko znajdzie sobie inną, bo ma dużo kasy. A skąd można wiedzieć czy jej mąż nie miał kochanki lub kochanek. Wezmą rozwód, bo nic im innego nie pozostało, ona będzie z tym swoim Hiszpanem, a on też szybko sobie znajdzie kogoś i po problemie.

Gość gość
Autorko bardzo dobrze zrobiłaś. Mąż adwokat mógł pomyśleć i nie wyjeżdżać sam tylko razem z żoną. Będzie pan adwokacina miał nauczkę na przyszłość, jak się ożeni powtórnie, że żony nigdy nie zostawia się samej, bo szybko znajdzie się taki mężczyzna, ktory się nią zaopiekuje. Wcale nie żal mi tego twojego mężusia. Dobrze mu tak. :D Jedź do kochanka, weź rozwód i żyjcie długo i szczęśliwie. W sądzie powiedz, ze maż cię notorycznie zaniedbywał i znęcał się nad tobą psychicznie, że też cię zdradzał i wyjeżdżał na długi czas z kochanką, a ciebie zostawiał samą, ze czułaś się zaniedbana i niekochana. Będzie rozwód z winy obu stron.

Genialny gościu na to że ktoś zdradzał i znęcał się psychicznie trzeba mieć świadków albo dowody . Jak na razie to dowody-jeden wielki ma mężuś :P Pomijając że to prowo:D

Gość gość
Mężuś też nie ma żadnego dowodu, bo ciąża w małżeństwie to nie dowód. Nie broń chama i gbura, bo na pewno zdradzał swoja żonę - autorkę tematu, jak wyjeżdżał na długo sam. Kochający maż zabiera żonę ze sobą tym bardziej, ze było go na to stać.

Ciąża nie ale test na ojcostwo jak najbardziej :classic_cool: Co to za kobieta która pozwala mężusiowi samemu wyjeżdżać i nie potrafi zrobić tak żeby ją zabierał ze sobą .:P Tylko taka która ma męża w d***e :O

Gość gość
Mnie jakby maż zostawił i wyjechał bez słowa za granice to nawet sekundy bym na niego nie czekała, bo z własnego doświadczenia wiem, ze nie warto. Pierwszy maż tak mnie zostawiał i bez słowa znikał. Bardzo szybko rozwiedliśmy się, bo znalazłam obecnego męża z którym żyję już pona 20 lat. Drugi mąż ani razu nie zostawił mnie samej i zniknął nie wiadomo gdzie, tak jak pierwszy to robił.

Gość gość
Co to za kobieta która pozwala mężusiowi samemu wyjeżdżać i nie potrafi zrobić tak żeby ją zabierał ze sobą .jezyk.gif Tylko taka która ma męża w d***e pechowiec.gif xxx Co to za maż który zostawia żonę samą i wyjeżdża bez słowa. Tylko taki, który ma żonę w dopie

Gość gość
Krucafuks11 czy według ciebie żona miała sie uczepić nogawki od spodni męża i czołgać za nim? Chciał to wyjechał i w ten sposób straciła żonę.

Tak samo ona jak pozwalała mu na wszystko to co chciał to straciła męża :P I teraz on ma dowód jej zdrady i zapewne nie zawaha się go użyć :O Nikogo nie bronię bo żadne nie jest tego warte :(

Gość _kreska_
Prowo czy nie prowo. Czyli zdaniem niektorych gosci wystarczy zostawic kobiete na chwil kilka w pogoni za kasa, aby owa zwyczajnie puscila sie. A pilnowanie wrecz kobiety pozwoliloby uniknac ewentualnych skokow w bok w wykonaniu kobiety. Przylapana na zdradzie I gdyby sprawa trafila na wokande, to kobieta ktora zdradzila ma klamac I nazmyslac jakoby to jej maz znecal sie nad nia psychicznie, zaniedbywaj ja itp. Kurwa, albo ja jestem nienormalny, albo niektorzy nie odrozniaja dobra od zla, a moralnosc lezy I kwiczy ? hehe

Gość gość
Nie masz wyrzutów sumienia po tym co zrobiłaś. Zdradziłaś męża, został ci tylko ten Hiszpan, ale może ciebie kopnąć w d.u.p.e kiedy ty mu się znudzisz. Najbardziej żal mi twojego męża. Pracuje tylko po to byś miała jak najlepiej, a ty jeździsz na wakacje i z innymi się tam bzykasz za jego zarobione pieniądze. Nie jest ci wstyd? Przecież z mężem możesz się bzyknąć, to nie trzeba wyjechać aż do Hiszpanii by tylko tam się p.i.e.p.r.z.y.ć z innymi. Jesteś pusta, a to dziecko, które nosisz w brzuchu z powodu twojej głupoty będzie najbardziej cierpieć. Wcale mu się nie dziwię, że się załamał. Może miał plany wobec ciebie, chciał założyć z tobą rodzinę, ale ty to wszystko zniszczyłaś więc się nie dziw, że nie zawaha się powiedzieć przed sądem o twojej zdradzie i ciąży i to będzie rozwód z twojej winy i ty będziesz musiała za to płacić. Powiem ci szczerze TAKA ŻONA JAK TY DROGA AUTORKO TO NIE ŻONA, TO ZWYKŁA SZMATA!!!

Gość gość
Jesli rzeczywiscie jest tak dobrym adwokatem to juz bedzie wiedzial jak cie udupic i prawidlowo :)

Gość gość
Oj zostawcie ją w spokoju. Popełniła błąd, ale nie znam człowieka, który by błędów w swoim życiu nie popełniał

Gość _kreska_
Nawet nie trzeba byc prawnikiem aby wyjsc obronna reka z sytuacji takiej I tym podobnych. Wystarcza badania DNA na ojcostwo I kobieta jest nie tylko skompromitowana, ale nic juz nie ugra, nie wyciagnie wiecej kasy od meza na swoje jakies przygody z kochankami. Kochanek tez z reguly kopnie w dupsko taka istote, bo nie oszukujmy sie jemu zalezy na seksie. Dzieciaka szkoda fakt, bo w niczym nie zawinilo. A matka z reguly laduje na utrzymaniu MOPSu I podatnik placi. W Polsce jest ponad 2 miliony samotnych mamusiek, to jest wlasnie efekt zdrad, wiazania sie z badbojami ktorzy nie nadaja sie do zwiazku, zaliczaczami I innymi supermenami. No ale przeciez oni tacy mescy, a kochankowie to chwila odskoczni jak mawiaja kobiety. I ktos za to wszystko placi.

Gość gość
No i dobrze jej tak, mogła nie rozkraczać nóg to nie byłoby problemu, ale wolała się bzykać to teraz ma przesrane

Gość gość
a jak brałaś ślub z mężem to też go kochałaś?

Gość gość
Weźcie już naprawdę dajcie jej spokój. To bardzo dobrze, że go zostawiła. Pewnie przy tym swoim mężu nie czuła się szczęśliwie. I co z tego, że adwokat wielkie mi halo mąż adwokat. A ciekawe jak ją traktował w domu, co? Może ta żona uciekła od niego, bo on ją traktował jak kurę domową i ona musiała mu sprzątać, prać jego brudne rzeczy, gotować, a on jak typowy polaczek rozsiądzie się na kanapie przed telewizorem, a biedna musi mu wszystko przynosić. Szczerze to nie jest mi żal twojego męża. Lepiej uciekaj do tego Hiszpana, jak chce ciebie i maleństwo, to nie trać takiej okazji, bo możesz już takiego faceta nie spotkać co przyjmie ciebie z dzidziusiem, chyba, że w snach. A rodziną się nie przejmuj. Nie pasuje im wnusio, którego ojcem jest ten Hiszpan i chcą go usuwać. Mogliby najpierw pomyśleć co by było, gdyby to ich mamusie myślały jak teraz twoi rodzice. Hiszpan już na pewno czeka na ciebie i na bejbisia.

Gość gość
same k*****iska tutaj siedzą :-D

Gość gość
Droga autorko jedź do Hiszpanii i tyle

Gość gość
gość 13:16 tja założyłaś prowo i sama ze sobą piszesz :-D

Gość gość
Autorko, jak na razie widać, w drodze do twojego szczęścia stoi tylko mąż, bo jak ty wyjedziesz do tego kochanka, to on może zrobić rozwód z twojej winy i ty będziesz musiała płacić, bo jest adwokatem i się w ten sposób na tobie zemści, nie wiem czy tak zrobi, bo go przecież nie znam wiem, że jest tylko adwokatem

Gość gość
- przestan dorabiac jakies ideologie, dupa ja swedziala to teraz ma nauczke. Juz to widze jak obcokrajowiec sie cieszy bo zaplodnil turystke ze swedzaca pochwa. Wcale sie nie zdziwie, jak zapadnie sie pod ziemie.

Gość Lana Laro
Pisałem na stronie 1 o 18.33 i 21.49. Muszę jakąś ksywe wymyślić, najlepiej jakąś pikantną. Na początku przypomnę ze ta pani (być może prowokatorka) napisała ze męża od dłuższego czasu już nie kocha, a ostatnie ciche dni ( zaledwie 2 miesiące :p)postanowiła spędzić solo w Hiszpanii jak zwykle na jego koszt. Bzdurą jest więc pisanie, co to za mąż co żony nie wziął ze sobą do Londynu, gdy ona tego właśnie nie chciała... Kolejny temat to jej goscinnosc w kroku względem przystojnego Hiszpana, który w trakcie rozmowy telefonicznej pałał entuzjazmem ze został ojcem i pragnienie jej powrotu. Pewnie chce porodu rodzinnego i od dzisiaj się ustatkuje, w ogóle nie będzie już bzykał sfrustrowany turystek szukających ukojenia w ramionach egzotycznego kochanka. Stąd pisałem wcześniej że nasza bohaterka jeszcze przyjdzie w łaski do obecnego męża odnośnie pomocy w wyegzekwowaniu alimentów od Hiszpana. Nie bądźmy naiwni i liczmy się też ze scenariuszem o niespotykanej amnezji Juana, jego zniknieciu i bilecie w jedną stronę bo tatuś takiej córy raczej nie ściągnie z Hiszpanii do polski. I co wtedy? Co niektóre panie mieszają... nie wiem po co ustalanie ojcostwa skoro byle ginekolog potrafi stwierdzić który to tydzień, chyba że przy okazji wyjdzie nam w bonusie HIV. Autorka sama sobie naważyła i właśnie czekają ją konsekwencje, bo chyba trzeba być dzieckiem żeby się nie zabezpieczać lub zakładać prowokacyjne tematy. Strzeżcie się takiej ''hiszpanki'' Pozdrawiam

Gość gość
_kreska_ 2014.10.05 Prowo czy nie prowo. Czyli zdaniem niektorych gosci wystarczy zostawic kobiete na chwil kilka w pogoni za kasa, aby owa zwyczajnie puscila sie. xxx Wyjazd męża bez słowa za granicę to nie chwil kilka. Tak to można nazwać wyjście męża rano do pacy i powrót po południu, ale nie wyjazd za granicę na nie wiadomo ile.

Gość wróżka Syfilla
>>Może miał plany wobec ciebie, chciał założyć z tobą rodzinę, ale ty to wszystko zniszczyłaś więc się nie dziw, że nie zawaha się powiedzieć przed sądem o twojej zdradzie i ciąży i to będzie rozwód z twojej winy i ty będziesz musiała za to płacić. Powiem ci szczerze TAKA ŻONA JAK TY DROGA AUTORKO TO NIE ŻONA, TO ZWYKŁA SZMATA!!!<< a napisała to najgorsza qrwa w mieście bo strasznie zazdrości :D:D:D autorka niebawem wyjdzie drugi raz za maż a ty bedziesz siedzieć jako stara panna do 40stki i z desperacji zaczniesz szarpać żonatego za rozporek aż rozbijesz jego rodzinę :D:D:D