Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna zrzucic brzuch bedac facetem po 30

Polecane posty

Gość gość

i czy sa szanse na kaloryfer; plaski brzuch mnie zadowoli ;-) mam 34 lata i 83 kg wagi, 179 wzrostu

Gość gość
Mój ojciec ma 60 lat a nigdy nie miał brzucha. Nie pije w ogóle, nawet piwa, nie je śmieciowego jedzenia, sportu żadnego nie uprawia. Myślę, że to od alkoholu się robią u facetów takie wielkie bębny. No bo od czego?

Gość gość
nie pij piwa i wódy nie obżeraj się i ćwicz wiek nie ma nic do znaczenia

Gość gość
Na pewno o wiele wieksze, niż będąc kobietą po 30. Faceci mają metabolizm przystosowany do spalania tłuszczu, kobiety do gromadzenia. O ile nie pijesz piwa to szybko spalisz. Ojciec znajomej schudł po 70. Zresztą KAŻDY może zrzucić brzuch bez względu na wiek, płeć i choroby. Tylko jednym łatwiej innym trudniej

Gość gość
choć niby z drugiej strony pełno chudych alkoholikow wiec sama juz nie wiem.

Gość gość
Mozna. Moj máz, bédác w twoim wieku schudl 30kg w pôl roku. I utrzymuje wagé+5kg, do dzis.

Gość gość
Koniec z- piwem, smieciowym zarciem, pizzá, chipsami,orzeszkami, precelkami, obzeranien sie na noc.

Gość gość
A za to- domowe jedzenie, naucz sie przyrzádzac prosto miěsa,surôwki, maslanka, 2l wody codziennie...

Gość gość
polecam rôwniez "£uské babki jajowatej", to czysty blonnik, do kupienia w sklepie zielarskim, dobry wypelniacz brzucha...

Gość gość
...i zdrowy na jelita. Do pracy pieszo, wychodz wczesniej. Za jakis czas bieganie, rower, silownia.To inny STYL zycia.

Gość gość
Oczywiscie zero mácznych ciast, wafelkôw. Ze słodyczy najlepsza czekolada, bita smietana, sernik. Z umiarem:-)

Gość gość
Nie ma problemów ze schudnięciem, podczas wojny w obozach nie było grubasów, bo wystarczyło niewiele czasu i każdy był szczupły, nawet tacy z z chorą tarczycą