Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionagoscinnie

ok.20partnerek seksualnych u 26letnego faceta to dużo?

Polecane posty

Gość zagubionagoscinnie

Nie wiem co mam o tym myśleć,przeraża mnie trochę ta liczba. Czy około 20 partnerek seksualnych w wieku 26 lat dla mężczyzny to dużo? Dziewczyny zaakceptowałybyście to? Ja chyba nie jestem w stanie.. z nim być.

Gość gość
jesli on ci o tym powiedzial to podziel ta liczbe przez 20. faceci maja wybujala wyobraznie

Gość zagubionagoscinnie
Nie powiedział,dowiedziałam się,on nie chciał się nigdy przyznać chyba wiedział,że może mnie stracić.

Gość gość
taa a od kogo sie dowiedzialas?

Gość zagubionagoscinnie
od jego bardzo dobrego kumpla,podpuściłam go przy rozmowie plus sama kalkulowałam .Zresztą to nie ma znaczenia

Gość gość
oczywiscie ze ma znaczenie, najwyrazniej nie znasz psychiki mezczyzn, myslisz ze oni miedzy soba mowia prawde o kobietach? no prosze cie. koloryzuja jak moga zeby tylko jak najlepiej wypasc. zresztą nawet jesli to prawda to w czym masz konkretnie problem?

Gość gość
róznie na to mozna patrzeć

Gość gość
chłopie na co narzekasz... im więcej tym lepiej....pod jednym "małym" istotnym warunkiem: oboje muszą akceptować tę wiedzę. Tylko nie krzywdź innych bo kiedyś się to zemści na tobie. Druga sprawa to fakt, że większość kobiet ze względów kulturowych nie zaakceptuje faktu, że spałeś z taką ilością, o ile oczywiście piszesz prawdę.