Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na tym dziale piszą w ogóle jakieś matki czy sami przypadkowi ludzie?

Polecane posty

Gość gość
A co to teraz zmieni? Bez sensu. Jak byście chciały to byście znalazły te kilka dni temu jak tylko zaczęłyście odpisywać ta ten temat, bo to akurat nie było trudne (były zadane tego samego dnia i poprzedniego), ale każdy miał gdzieś, bo fajniej pisać referaty o niczym i pouczać, że ktoś nie umie korzystać z tego i owego. Zapewniam cię, że z internetu umiem korzystać prawdopodobnie lepiej niż ty. Dlaczego sama ich nie poszukasz?

Gość wifigdańsk
dobrze a mozesz podac linka do twojego tematu?

Gość gość
Uważam, że równie dobrze możesz zrobić to sama. Oderwiesz się trochę od czytania głupot. To nie był jeden temat tylko 6 różnych.

Gość gość
Aha, czyli posługujesz sie internetem lepiej ode mnie, ale jednak z wyszukiwarka nie dajesz sobie rady, co więcej, nie umiesz znaleźć odpowiedzi na temat interesujących Cie produktów:) Twoich tematów nikt nie widział, a sama nie chcesz ich podac... Wniosek - jestem jednym ze świrów, których, jak sama zauwazyłas, jest tu na pęczki.

Gość gość
Przeczytaj co napisałam na poprzedniej stronie. Poszukaj sama. Podobno potrafisz.

Gość wifigdańsk
ale pod jakim nickiem pisałas? bo podobnych tematów jest wiele,skad mam wiedziec ze to akurat twoj? poza tym piszesz nieskladnie zawile i odnosis ie wrazenie ze sama się gubisz we wlasnych zdaniach. Jak byście chciały to byście znalazły te kilka dni temu jak tylko zaczęłyście odpisywać ta ten temat, bo to akurat nie było trudne (były zadane tego samego dnia i poprzedniego), ale każdy miał gdzieś, bo fajniej pisać referaty o niczym i pouczać, że ktoś nie umie korzystać z tego i owego" np to jest bardzo zawiłe. poza tym moze i zmieni-moze sa juz takie tematy tylko ty nie szukalas zbyt dokladnie. poza tym jak znalezc temat z przedwczoraj skoro nawet nie znamy tytułu.

Gość gość
no i chyba się nie dowiemy co tez autorka za tematy wymyslila.

Gość gość
Bo nic nie wymyślila, to po prostu kolejny świr kafeteryjny, ktory nie ma co ze sobą zrobić i wypisuje brednie:)

Gość gość
trzeba bylo zatytulowac : fotelik, wyprawka dla dziecka,zrobilam kupe u tesciowej. wtedy by odpisaly :)