Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chce umrzeć i kiedys to zrobie.

Polecane posty

Gość gość

Pocieszam sie faktem, ze i tak wszyscy kiedys umrzemy. Jedni wcześniej, drudzy później, po cóż przeciągać jak jest hujowo tutaj nam? Znacie niedoszłych samobojcow, z jakimi problemami sie zmagali?

Gość gość
kazdy kiedys to zrobi zadnym wyjatkiem nie jestes ps - depresje mozna leczyc

Gość gość
Tak was chcialam tylko poinformować, nie będę zostawiać listów, bo niby co ja w nim miałabym napisać? nie sądzę, żeby ktokolwiek zapłakał nad moim grobem, raczej by mieli niezłą zabawę z tej uroczystości. Tylko ciekawe czy ktośby wgl przyszedł? Nie sądzę... Ciekawe jak tam jest, moze spotkam tam kiedys swoja babcie?

Gość gość
Zwariowałeś?musisz żyć.S

Gość gość
Ja nie mam deprasji, mojej "depresji" i zszarganej, sponiewieranej duszy, poobcinanych skrzydełek nikt już nie naprawi. Jak już będę tam na górze, to będę was podglądać podczas aktów płciowych ;P zawsze sie zastanawiałam, jakbym się czuła gdybym uprawiała seks z jakims mezczyzna (teoretycznie) z mysla, ze z gory gapi sie na mnie moja babcia i sie smieje...

Gość gość
wtedy będę mogła powspominać, że moimi największymi wrogami na ziemi byli najbliźsi mi ludzie, którzy robili sobie z mojej tragedii cyrk i zabawę, którzy równali mnie z ziemią, staneli po stronie tych drugich.

Gość gość
samobojcy trafiaja na dol :D wiec co najwyzej bedzies robic za materac :classic_cool:

Gość gość
samobójcy trafiają do nieba. chyba im sie jakas rekompensata nalezy, co nie?

Gość gość
chcesz porozmawiac?

Gość gość
jestem tutaj przypadkowo....alejesli chcesz porozmawiac masz we mnie przyjaciela

Gość gość
za co rekompensata? slyszales/as kiedys o tym zeby uci ekinier z maratonu dostal zloty medal za przybycie pierwszy na mete?

Gość gość
u mnie jest 17;39......u ciebie prawie polnoc....napisz domnie prosze

Gość naukowiec_
smierc to naturalny proces,jak spanie lub jedzenie,wiec nie moze byc "zly" i napewno do czegos prowadzi( reinkarnacja ale bardziej losowa a nie karmy jakies) zycie tak naprawde jest jedno na caly wszechswiat tylko podzielone na poszczegolne komorki(organizmy)mozna to porownac do sygnalu tv ktory dekoduje tuner(mozg i wtedy mamy swiadome "Ja") ale sygnal jest jeden tylko duzo odbiornikow.nie sluchajcie katolickich bredni i bzdur o depresji,nie ma sie co obawiac smierci,czasem warto nawet umrzec gdy jest beznadziejnie,najwazniejsze to nie krzywdzic innych bo to ich zycie i nie powinnismy w to ingerowac,ale nasze zycie to nasze zycie i sami wiemy co jest dla nas najlepsze.