Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie dziewicy odnośnie seksu

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny mam 19 lat i chce rozpoczac wspolzycie. Chcialam o kilka wskazowek. Chodzi o to ze gdy sie sama zaspokajam to czuje z jaka predkoscia sie masturbuje jak gleboko a jesli bede uprawiala seks? to przeciez facet wtedy przejmuje paleczke ze tak powiem i on penetruje. Mam mu mowic jak mam mnie penetrowac ? sorki za bezposredniosc ale inaczej nie umiem tego ujac.

Gość gość
nikogo tu nie ma ?

no niby jestem ja, ale jakos sie nie czuje matka mlodych dziewic. Chcesz zeby Ci bylo dobrze, to mow mu co ma robic, trafisz na ciolka, to sie obrazi, ze go traktujesz instrumentalnie. 20 pare lat sekszenia i dalej nie wiem co komu kiedy mozna powiedziec.

Gość gość
On sam powinien wiedzieć jak ma Cię penetrowac, a najlepiej niech zrobi Ci najpierw długą grę wstępną

seks został wynaleziony w czasach, kiedy tylko facet się liczył i rozpłód, więc nie licz na jakąś przyjemność dla siebie z tego;)

Gość gość
brokeninside87 - hahahaha! Chyba największa bzdura jaką przeczytałam na kafe :D "Seks wynaleziony" :D Seks istniał od zawsze i dla obydwu płci był przyjemny.

Gość lanser
seks został wynaleziony>>no alfred nobel go wynalazl i zarobil na tym kupe szmalu :D i dlatego nagrode ufundowal.

Gość gość
oho, aseks broken znowu zazdrości innym, że mają przyjemność z seksu

Gość brokeninside87
tak???? to dlaczego to facet wybiera, czy to będzie przyjemne czy nie? tak to zostało pomyślane, że po pierwsze, kobieto, jesteś hm... miską, po drugie, kobieto, ródź dzieci!

oho, aseks broken znowu zazdrości innym, że mają przyjemność z seksu x no chyba tylko facetom mogę tego zazdrościć. poza tym, ludzie, dokształćcie się, as MOŻE mieć przyjemność z seksu, tylko po prostu jej nie potrzebuje

Gość gość
wynaleziony o lol

Gość gość
Sikam ze smiechu.

Gość lanser
tak to zostało pomyślane,>>jak skończysz 18 lat to ci mama kupi kamasutre i zobaczysz ze niekoniecznie musisz biernie czekac na to co bedzie i byc "miska". na razie skup sie dziecko na nauce i zlikwiduj wszystkie bocianie gniazda aby bociany dziecka ci nie przyniosly.

Gość gość
ale i tak pozycja misjonarska jest najbardziej pwszehna na calym swiecie a w pozycji misjonarskiej kto decyduje ? facet

A co jak kobieta powie nie? Bo jej facet nie dogadza? x po pierwsze, jak wiemy, to niestety zależy od konkretnego przypadku co z tym "nie" kobiety. po drugie, no to seks się skończy, co potwierdza to co mówię. x jak skończysz 18 lat to ci mama kupi kamasutre i zobaczysz ze niekoniecznie musisz biernie czekac na to co bedzie i byc "miska". na razie skup sie dziecko na nauce i zlikwiduj wszystkie bocianie gniazda aby bociany dziecka ci nie przyniosly. x ???? to do autorki? x

Gość gość
kretynko, dwie płcie mają przyjemność z seksu, ale to widocznie przekracza twoje asowskie wąskie postrzeganie, myślisz że każda jest taką zimną rybą jak ty

Gość gość
"to dlaczego to facet wybiera, czy to będzie przyjemne czy nie? " x haha o czym ty piertolisz idiotko?

:D jakby obie miały to by nie zaistniał ten temat. jak obie mają mieć, jak tylko jedna osoba jest decyzyjna:D w sensie, sama autorka pisze, że to masturbacja daje przyjemność kobiecie, w seksie to taka wymuszona przyjemność, wiadomo. kobiety kłamią, że rżnięcie ich czymś obleśnym jest przyjemne, bo nie mają wyjścia. no wyobraźcie to sobie:D

Gość gość
są pozycje w których to kobieta decyduje, poza tym większość i tak woli częściej dominację faceta, ale co taki zje/bany aseks może o tym wiedzieć buahah

są pozycje w których to kobieta decyduje, poza tym większość i tak woli częściej dominację faceta, ale co taki zje/bany aseks może o tym wiedzieć buahah x nie bardzo rozumiem, napisałaś nie na temat ze zbędną nienawiścią? dyskryminacją? tak więc ignor:)

Gość dr znawca
i broken znowu tym swoim bełkotem po raz kolejny chce zdewaulować seks tylko dlatego, że sama jest w tym zakresie "niedorobiona" ahhh jakie to żałosne, jakie to małe... :D

:D niedorobiona? bo?:D nie dewaluuję seksu, ja nie powiedziałam, że to ŹLE, że kobieta nie ma przyjemności, tylko stwierdziłam fakt, nie musi być każdemu non stop przyjemnie.

Gość gość
jaaa, chodzi o to ze jak kobieta powie ze jej sie tak nie podoba to facet powinien przestac ale co z facetem ? przeciez jemu tez sie ma podobac...

jaaa, chodzi o to ze jak kobieta powie ze jej sie tak nie podoba to facet powinien przestac ale co z facetem ? przeciez jemu tez sie ma podobac... x już napisałam, to czy przestanie to w sumie też jego wybór, gwałty skąd się biorą, po drugie jak przestanie, to nie ma seksu, więc.... no więc właśnie.

Gość gość
"obleśnym" - hahaha, obleśny to jest może dla ciebie zimna rybo, normalną, heteroseksualną kobietę to podnieca bardziej niż ciebie te twoje ckliwe przytulanki