Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie dziewicy odnośnie seksu

Polecane posty

Gość gośćY
Witaj Broken:) Przypomnij sobie komu odmówiłaś seksu,to ten zye/bany hejter:D

Gość gość
nooo na początku to raczej mało prawdopodobne jest, ze będziesz miała orgazm w ogóle :D kobieta w pewnym sensie musi się go niejako "nauczyć", popróbować co jej sprawia największą przyjemność, jaka pozycja itd. - to są indywidualne kwestie dużo zależy też od tego jak facet na ciebie działa

Gość gość
A co ty tak się martwisz orgazmem? Najpierw to przeżyj i w ogóle poczuj jak to jest, potem dopiero zastanawiaj się nad innymi rzeczami. Zresztą tu nie ma nad czym się zastanawiać, tylko próbować :P

Gość krzysztof udik
Wczoraj po pijaku odlałem się do szuflady komody mojej teściowej .... zalałem jej cał bieliznę ...... ciekawe czy się kapnie ???!

Gość gość
MOWA CIALA , a to ze facet decyduje jak cie ****** ma ... hmm boisz sie o to ze facet ma kontrole caly czas jesli lubisz i chodzi ci o misjonarska?

Gość gość
Powiem tak: -opcja 1 ty go kochasz i chcesz być z nim całe życie (przynajmniej teraz): Powiedz mu, że oddasz mu się po ślubie w wieku w ciągu kilku lat. Wtedy większość odpuszcza bo chcieli sobie tylko pobzykać naiwną nastolatkę, a nie się angażować w jakieś trwałe związki. -opcja 2 nie kochasz go i nie chcesz z nim tworzyć długotrwałego związku: Najważniejsza jest komunikacja podczas defloracji i delikatność. Dłuższa gra wstępna jest wręcz wymagana.