Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie dziewicy odnośnie seksu

Polecane posty

Gość gość
a co jak kobieta chce szybciej a facet robi to i tak po swojemu? przeciez facet chyba obserwuje kobete i jej mowe ciala ?

Gość gość
no tak, narastające podniecenie zakończone łechtaczkowym lub pochwowym orgazmem to żadna przyjemność dla kobiety haha aleś ty skretyniała

przytulanki nie mają podniecać:) jeśli samo to podnieca tą super kobietę, lepszą kobietę, nadkobietę, to co ma za znaczenie pod jakim kątem będzie ją rżnął? no właśnie. o rżnięciu decyduje on. chyba, że ona sama to sobie robi, jak pisze autorka.

no tak, narastające podniecenie zakończone łechtaczkowym lub pochwowym orgazmem to żadna przyjemność dla kobiety haha aleś ty skretyniała x piszesz o masturbacji, później mnie obrażasz..... WALISZ SOBIE ŁECHTĘ POD SWOJE HEJTOWANIE?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Dajcie sobie spokój. Rozmawiać z broken o seksie to tak jak ze ślepym gadać o kolorach :)

Gość gość
pod jakim kątem będzie ją rżnął? no właśnie. o rżnięciu decyduje on. chyba, że ona sama to sobie robi, jak pisze autorka. wlasnie .... to on decyduje.... bo to on penetruje?

Gość gość
Autorko zadajesz tak głupie i dziecinne pytania, że wydaje mi się iż do seksu jeszcze nie dojrzałaś :D I nie sugeruj się w ogóle odpowiedziami broken, która w wieku 25 lat jest dziewicą i g****o wie o seksie, w dodatku jest do niego uprzedzona z powodu swojego aseksualizmu.

wlasnie .... to on decyduje.... bo to on penetruje? x właśnie o tym mówię, i o tym jest ten temat, nie ja go założyłam, więc nie wiem czemu bulwers na mnie?

Gość gość
"""brokeninside87 dziś seks został wynaleziony w czasach, kiedy tylko facet się liczył i rozpłód, więc nie licz na jakąś przyjemność dla siebie z tegooczko.gif """""""""czegos glupszego dawno nie mialem okazji przeczytac czy uslyszec.Naprawde nie chce nikogo obrazac ,jednak same facetki tak czesto sie o to prosza.To cos tu nasmarowala jest tak seksistowskie a wiec takze tak dennie glupie ze brak slow.Wy nas oskarzacie o nasze samozadowolenie-gdy to wlasnie WY oczekujecie WYLACZNIE waszej przyjemnosci czego sama swoim durnym wpisem dalas kolejny doskonaly dowod nawet tego nie rozumiejac.

Gość gość
debilko tępa, piszę o seksie, nie o masturbacji

uprzedzona z powodu aseksualizmu? Boże, większych głupot niż na kafe nie uświadczysz. gdzie jest sens? gdybyś napisała odwrotnie, oparłabyś się na jakichś stereotypach, a tak?

gość dziś , ale kto MY ja jestem asem i niczego od Ciebie nie chcę, obrażasz mnie zamiast dyskutować, nie chcesz mnie przytulać, więc goń się:D

Gość gość
Kobieta nie musi mieć orgazmu przecież żeby seks sam w sobie był przyjemny, ściany pochwy i tak są mocno uwrażliwione. Poza tym jest coś takiego jak podniecenie i satysfakcja psychiczna, która jest ważniejsza nawet od tej fizycznej.

Gość gość
"""brokeninside87 dziś seks został wynaleziony w czasach, kiedy tylko facet się liczył i rozpłód, więc nie licz na jakąś przyjemność dla siebie z tegooczko.gif """""""""czegos glu....go dawno nie mialem okazji przeczytac czy uslyszec.Naprawde nie chce nikogo obrazac ,jednak same facetki tak czesto sie o to prosza.To cos tu nasmarowala jest tak seksistowskie a wiec takze tak dennie stuped ze brak slow.Wy nas oskarzacie o nasze samozadowolenie-gdy to wlasnie WY oczekujecie WYLACZNIE waszej przyjemnosci czego sama swoim doornym wpisem dalas kolejny doskonaly dowod nawet tego nie rozumiejac.

Gość gość
autorko - a tobie chodzi tylko i wyłącznie o przyjemność fizyczną? bo wiesz, jednak większość kobiet odczuwa psychiczną przyjemność z dominacji faceta. i spokojnie, przy pierwszym razie faceci zawsze są ostrożniejsi. wiadomo, że na początku może trochę boleć itd. ale jakby tak było to facet pewnie zauważy, że jest ci nieprzyjemnie, a jak nie to ostatecznie mu o tym powiesz- co za problem?

Gość gość
tępaczko, orgazm pochwowy można mieć w trakcie seksu waginalnego

Gość gość
a co mnie orgazmy, same rżnięcie jest przyjemne :)

Gość gość
haha durna pała nie wie, ze kobiety mają seks w trakcie seksu haha poziom umysłowy przedszkolaka

Gość gość
mają orgazm w trakcie seksu*

ale bulwers, jak się powie coś o waszym bożku-seksie co jest niezgodne z waszymi przekonaniami, haha:D k********, sekta:D, ależ lub sobie rżnięcie, gwałty, kradzieże i mordy co mi do tego, ja odpowiadam na temat. temat był taki, że masturbacja daje przyjemność, a przy seksie jest to losowe, bo to facet decyduje

Gość gość
bezmózgu, nie rozumiesz, że nie trzeba mieć orgazmu aby było przyjemnie?

Gość gość
kobieta w wielu pozycjach może ruszać biodrami, ale jednak woli gdy facet to robi? dlaczego? bo jara ją ostre rżnięcie przez samca :)

kobieta w wielu pozycjach może ruszać biodrami, ale jednak woli gdy facet to robi? dlaczego? bo jara ją ostre rżnięcie przez samca usmiech.gif x być może, jednego jara to, drugiego..... jedzenie czosnku, ja jednak odpowiedziałam na temat, za co zostałam oblana pomyjami przez jakieś gimby.

Gość gość
losowy to może być orgazm i to tylko wtedy gdy kobieta jest pasywna. ale przyjemność jest zawsze jeśli facet kobietę podnieca.

Gość gość
nie. każdą, zdrową kobietę hetero jara (przynajmniej) lekka dominacja faceta i vice versa. nie kwestia gustu, a hormonów.

Gość gość
ale kobiety zazwyczaj sa pasywne. .. biorac pod uwage fakt ze pozycja misionarska jest najpopularniejsza,,, tzn ze co nie maja orgazmu? wiekszosc kobiet?