Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PracownicaRoku2014

Jak przymilam się szefowej. Też tak robicie?

Polecane posty

Gość PracownicaRoku2014

Wpadłam na genialny pomysł jak przymilić się szefowej. Najpierw zaprosiłam ją na wesele i miała piosenkę z podziękowaniami przed podziękowaniem dla rodziców. A teraz wymyśliłam, że nie tylko wrócę do pracy 2 tygodnie po porodzie, ale dam dziecku na imię tak jak ona ma. Rozważam też czy nie wziąć jej na chrzestną, ale mogłaby odmówić... Ale z tym imieniem to dobre, nie? A i jeszcze krytykuję do niej koleżanki, które są na macierzyńskich i wychowawczych i sugeruję żeby je zwolniła i dała mi drugi etat i jakiś stażystów z Urzędu Pracy do pomocy. Też tak robicie?

Gość gość
Nie my tak nie robimy. Ale Ty jak chcesz się jej jeszcze bardziej przymilić to możesz zaproponować, że posprzątasz jej mieszkanie raz w tygodniu, bo to bardzo lubisz, zrobisz zakupy czy wyprowadzisz psa....

Gość gość
nie wierzę że można mieć tak łeb zryty

Gość gość
czekaj az trafisz na kogos kto nienawidzi wlazidupstwa :D zapewniam cie ze takie osoby tez istnieja

Gość gość
A ja znam wrecz przeciwnie takich co lubie dup..o wlazow I sa cale w skowronkach jak im sie slodzi.I co? Odstawac w tyle ?Czy isc za grupa ktora sie podlizuje ?Niestety takie czasy ze albo na wozie albo po wozem.

Gość gość
widzisz... pracownik wyksztalcony wylacznie w dupowlaztwie nie umie sam podjac najprostszej decyzji co jest zenujace gdy patrzy sie na jego wizytowke a tam kierownicze stanowisko na przyklad :D