Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Ja właśnie uczę się słówek ze słownika

Polecane posty

Na ten tydzień umiem już 100 słówek, podszkolę się trochę i do maja będę znała wszystko perfekcyjnie i zdam maturę z angola może na to 30-40%.

Gość gość
ja byłem noga z angielskiego ale zdałem na 3 chyba z tego co pamiętam, jak zdasz dobrze angielski będziesz mogła obsługiwać obcokrajowców w swojej budce a hamburgerami :)

Ja zdałam angielski ustnie na 30 %, też jestem noga z przedmiotów ścisłych i językowych, chociaż jestem typowa humanistka bajkopisarka.

Gość gość
to już zdawałaś maturę czy dopiero będziesz zdawać bo nie rozumiem

Gość gość
nie humanistka a zdzira, co dawno po ryju nie dostała. Siedzisz, żresz, knujesz, masz charakter biurwy*urwy i porównujesz się z humanistami :o Jesteś zwykła glupia locha

Gość gość
po co to obrażanie ?

W 2011 roku zdałam :D Język polski pisemny - 44% Język polski ustny - 75% W 2012 roku, podeszłam i nic nie zdałam W 2013 roku, mimo, że złożyłam deklarację, nie podeszłam W 2014 roku, zdałam język angielski ustny na 30%. Ja to w sumie jestem taka bardziej humanistko - artystka

Gość gość
przecież ty nic nie umiesz. Humanistą to chyba można nazwać kogoś po konkretnych studiach, artysta też ma jakieś umiejętności.... A co ty umiesz? Malować, grać na instrumencie? Masz jakieś umiejętności nabyte?

Gość gość
a co z twoja praca w ochronie? Tak ci tam dobrze szlo i szef cie lubil...