Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex analny czy standardowy?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jaki sex bardziej lubicie analny czy klasyczny?chodzi tutaj o doznania jak opisalybyscie orgazm analny czy sie rozni cos od tzw klasyka? pytam sie bo zona ostatnio zasugerowala mi anal,do tej pory jakos mi nie lezal taki sex,no ale czego sie nie robi dla...

Gość gość
zdecydowanie analek oraz fist po łokieć lub więcej jeśli się uda lecz z wyczuciem

Gość gość
Seks analny jest lepszy. Jest ciaśniej i nie ma ryzyka ciąży.

Gość gość
Kobiety są dużo piękniejsze i bardziej cudowne, w tej drugiej bardziej kochanej dziurce analnej. W tej ciaśniejszej :)

Gość gość
jest super a....codzien marzę o takim

Gość gość
czym jest seks analny dla kobiet? wam chlopom ciaśniej, a nam jak ciaśniej to boleśniej. Dupojebcy. Pedały ukryte. Sami dajcie się wy....ć w dupę a potem wypowiadajcie się czy lepiej bo ciaśniej. a nie jak tylko wkładacie. Wam lepiej pedzie

Gość gość
Jest w tym prawda. W każdym facecie drzemie ukryty homoseksualista, który z chęcią przer....ł by młodego ładnego kolesia. Ale jak się przyznać sam przed sobą,że w genetyce zakodowali mi umiłowanie pchania w o***t? Wiem, zmuszę moją kobietę do seksu analnego.

Gość gośćććććććiiiiióóoóowwwwaaaa
W cipkę. Zdecydowanie

Gość gość
Analny nie częsciej jak dwa razy w miesiacu i po lewatywie nie ma problemow po nim.

Gość gość
ja lubię w tyłek

Gość gość
Ci co się przyzwyczaili do rączki, to wolą anal, normalny facet woli cipki, a tym bardziej kobiety.

Gość gość
Jak byłam młoda to dawałam w dupcię,często napalonym chłopakom na lub po dyskotekach. Teraz nigdy.Z mężem i z innymi tylko w psiutkę.

Gość gość
Raz dwa razy w miesiącu po lewatywwie robimy seks analny.Bardzo delikaatnie go wykonuje mój mężulek.Oboje jestesmy szczęśliwi po takim seksie.