Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqqqqq

remoncik i projektowanie wnetrze saloniku

Polecane posty

Gość gośćqqqqq

Zamierzamy zrobic remont naszego salonu dodam ze jest maly. Meble mama braz z czarnym wysoki polysl zas tapczanik czerwony. Chce zrobic kolory bialy z popielem zeby optycznie powiekszyc pokoj myslimy nad tym aby meble postawic na tapecie takie biale cegielki zas po drugiej str lozko na fototapecie jakiegos tunelu czy to uliczki bialo czarnej tez zeby cos bylo z tymi cegelkamu zeby to bylo jakby dalszy ciag tamtej tapety. Na prost okna cala sciana w bialych rameczkech ze zdjeciami. A zeby za duzo tego popielu nie bylo dalabym rolete dzien noc z czerwonym

Gość gość
najlepiej kupic jeden gadzet taki jak firanki czy zaslony z www.salonyfiran.pl :) i po sprawie, szybko i sprawnie odswiezysz wnetrze

Gość gość
My robiliśmy remont w salone i wyburzenie sciany między salonem i kuchnia bardzo pomogło. Zamówiłam specjalistów z http://www.solidbud24.pl/ i wszystko pięknie wyburzyli bez nerwów ze coś sie stanie

Gość gość
Hmm, myślę, że masz ciekawe pomysły odnośnie urządzenia tego wnętrza. Ja zanim zrobiłam remont u siebie w mieszkaniu poszłam na kurs projektowania wnętrz do www.akademia.ewaromanow.pl. Dużo fajnych, przydatnych rzeczy się tam nauczyłam, zainteresowało mnie bardzo to projektowanie, a po tym kursie tak sobie zaaranżowałam mieszkanko, że wszyscy znajomi teraz zachwalają. Może też wybierzesz się na taki kurs? Poziom jest naprawdę dobry

Gość mistrzdomu45
Dzień Dobry :). Zacząłem budować dom z firmą Elite Design Jolanta Augustyniak i wyszedł idealnie :). Zona Zadowolona, że Projektanci nie chodzili po budowie dwa tygodnie, a uporali się z tym wszystkim w 5 dni, do tego wycena materiałów była w kilka godzin, dzięki czemu dostosowaliśmy budżet :).