Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Magda19922

Toksyczny związek?

Polecane posty

Gość Magda19922

Czesc. Mam na imie Magda (22l.) Od ponad 3 lat spotykam sie z chlopakiem(23l). W tym czasie rozstalismy sie raz na jakies 3 miesiace. Jak to w zwiazkach czasami bywalo lepiej a czasami gorzej. Problem tkwi w tym, ze przez ostatni rok strasznie sie mecze w tym zwiazku . Chlopak powiedzial mi, ze mnie nie kocha ale bardzo mu zalezy i chce ze mna byc. Nie wiem co robic bo ja w porownaniu do niego kocham go, ale nie chce tez marnowac sobie zycia. On nie ma czasu na rozrywki bo pracuje od pn do sb i spotykamy sie tylko 1-2 razy w tyg, jest bardzo spokojny takze nie ma za bardzo czasu i odwagi na to zeby kogos poznac. Powiedzialam mu ze jak tylko pozna inna dziewczyne to na pewno mnie zostawi a on na to ze jakby chcial to juz dawno by znalazl. Podkresle ze on nie ma praktycznie zadnych kolezanek. Jak sadzicie, czy mozna byc z kims 3 lata tylko z przyzwyczajenia? Dodam jeszcze, ze przez ten czasu co jestesmy razem poznalam tylko jego kolegów. Nigdy mnie nie zaprosil do siebie i nie chcial poznac z rodzicami, pare razy byl taka sytuacja ze musial podjechac po cos do domu a jak wtedy akurat bylam z nim to wysadzil mnie na przystanku i powiedzial ze przyjedzie za pol godziny ech:/ Do mnie tez nie chce przyjechac a zapraszam go juz setki razy:( Raz z nim porozmawialam na ten temat to jak zwykle odwrocil kota ogonem i powiedzial " AHA, czyli najwazniejsze jest to zebysmy poznali swoich rodzicow a nie czy nam sie dobrze uklad" to byly jego słowa! Wiem wiem, jestem glupia ze ciagle tkwie w tym zwiazku, ale prosze poradzcie mi co mam zrobic, jak z nim o tym pogadac

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować