Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie wierzy w nasz związek.

Polecane posty

Gość gość

Hej. Już nie wiem co mam myśleć. Zaszłam w planowaną ciążę, pobraliśmy się, wynajeliśmy mieszkanie wszystko fajnie, niestety po 2 miesiącach byłam zmuszona sie wyprowadzić. Mąż dużo pracował, jak miał wolny czas to spedzał go z kumplami w klubach, jak był w domu siedział na komputerze, miał swój świat. Czułam sie totalnie sama, wprowadziliśmy sie tam 2 tyg po porodzie. Nie miałam w nim wsparcia, zbywał mnie. Miałam tego dość i wróciłam do domu rodzinnego. Po pewnym czasie pogodziliśmy się i wyprowadziliśmy do innego miasta zaczynać od nowa. Niestety! Odkryłam że ma konta na sex portalach, umawia się. Mimo wszystko próbowałam z nim rozmawiać i ratować nasz związek. Co usłyszałam? 'jak Ci sie nie podoba to pakuj rzeczy i w*********j'... I znowu... Wróciłam do domu. Po paru miesiącach przyjechał. Zmienił sie totalnie. Zrobił sie czuły, miły, mogliśmy rozmawiać dniami i i nocami. Znowu wynajeliśmy mieszkanie. Cud miód malina. Teraz jest gościem w domu. Cały czas w delegacji. Od 2 miesiecy nie spędziliśmy jednego dnia jak normalna rodzina. Mieszkamy razem od wtoru. Dzisiaj dzwoni do mnie teściowa z pretensjami co sie u nas znowu dzieje bo rozmawiała z nim wczoraj i powiedział jej ze nie wierzy w nas w ogole i to ze sie wyprowadze to tylko kwestia czasu. To po co podpisywalismy kolejny raz umowe najmu? Czuje sie jakby mydlil mi oczy. Po co cały ten cyrk skoro nie daje nam szans. Ja sie bardzo staram. Czuje sie jakbym w twarz dostała. Już tracę siły i ochotę myśleć pozytywnie.

Gość gość
Prawidłowa kolejność jet taka: - gniazdo - Ślub - dziecko A wy QŹWA, apiać na odwyrtke: - dopa - dziecko - ślub - gniazdo A PIES WAS JE..BAŁ!!!

Gość gość
Cyrk. W dodatku na kółkach. :/

Gość gość
Prawidłowa kolejność jest taka: praca, dom, Ślub Samochud, kochanka

Gość gość
Pierwszy komentarz zawarl w sobie wszystko co chcialam napisac. Sama sobie taki los kobito zgotowalas wiec sobie teraz radz.

Gość gość
samochudu to ty sie nie dorobisz:D

Gość gość
on sie nie zmieni,dałas mu juz za duzo szans, czas z nim skonczyc zanim zmarnujesz zycie na tego dupka