Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o studiach fizjoterapi?

Polecane posty

Gość gość

czy warto isć na ten kierunek studiów.

Jak najbardziej choć pracy nie ma za bardzo w panstwowych placowkach.Chyba że masz plecy..Możesz prywatnie masowac ,rehabilitowac.Ludzi na pewno z niedowładami, kalectwem,z bólami pleców nie zabraknie.

Gość gość
Warto, ale do dobrej szkoły np. Uniwersytety Medyczne. Na AWF i w Wyższej Szkole Rusieckiego kształcą się nieuki.

Gość gość
a jak jest z praca po tym kierunku?

Medyczne zawody-trudno o etat.Jestem po 2 letnie studium medycznym jako technik rtg i nie pracuje.Trzeba miec szczescie i znajomosci i byc najlepszym w tym co sie robi.To juz nie budzetówka-teraz masz wiecej obowiązku bo jestes sam na zmianie,a kiedys 5.

Gość gość
a co jest lepiej oplacalne germanistyka czy fizjoterapia .Zastanawiam sie nad tymi dwoma kierunkami .Napewno bym nie chciala byc nauczycielem z germanistyki bo to jakas nie dla mnie.

Gość gość
tylko nie wiem czy np. sama germanistyka to najlepszy wybor bo bym najlepiej musiała z jakimś innym zawodem to powiązać.

Gość gość
fizjoterapia - studia na UM super, ale z pracą kiepsko, a jak jest to za grosze, duzo jest fizjoterapeutow, kursy doszkalajace sa bardzo drogie, praca ciezka fizycznie