Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam kochalam sie z facetem bez gumki ale nie skonczyl we mnie czy moge byc w ciazy? panikuje boje sie srasznie pocieszcie mnie...

Gość gość
Jasne ze możesz

Gość gość
jak nie skonczyl we mnie to moge?

Gość gość
myslisz ze jesli jestes w ciazy to od forumowego pocieszania przestaniesz? na przyszlosc mysl glowa a nie c..a i miej w zapasie te 2tys na skrobanke bo kazda metoda moze zawiesc

Gość gość
jak nie skonczyl we mnie to moge? x-x-x-x-x-x-x-x-x-x mozesz, nawet jakby wytrysku nie bylo to tez mozesz tak na marginesie: kiedy do diabla bedziemy miec jak w normalnym cywilizowanym kraju normalna cywilizowana edukacje seksualna???

Gość gość
powiem tak mam jakies male objawy miesiaczki bole brzucha jakies male plamienia ale nie jest to typowa miesiaczka i sie boje i panikuje.prosze o odpowiedzi powazne panie i nie ublizanie mi

Gość gość
dostałaś już poważne odp- jak najbardziej możesz być w ciazy, bo tym skutkuje seks bez zabezpieczenia

Gość gość
nie jestesmy wrozkami przeciez zrobilas chociaz test? bo skoro to juz termin miesiaczki to najwyzsza pora sikac na patyczek!

Gość gość
co do testu: pewnie jestes b.młoda wiec z kasa moze byc ciezko, najatnsze sa chyba testy pepino do kupienia w kazdym tesco a czulosc maja i tak wieksza niz te 10 razy drozsze

Gość gość
takie pewne bylyscie ze w ciazy a ja mialam odobnie i ciazy nie bylam skoro facet sie nie spuscil w srodku to jak ma byc w ciazy?wezcie sie puknijcie i nie straszcie dziewczyny

Gość gość
Oczywiście, gratuluję.

Gość gość
21:50 Nie Pomyślałaś że jesteś bezpłodna?

Gość gość
nie jestem bezplodna..multum ludzi stosuje stosunek przerywany i nie zachodzi w ciaze tu u autorki bylo podobnie ale wwy potraficie straszyc nic wiecej zero wsparcia dla ludzi............

Gość gość
Ja kochałam sie z prezerwatywa i okres spóźnia mi sie 2 dni ,chyba oszaleją juz nigdy tego bez tabletek nie zrobię

Gość gość
gdzie niby straszymy? autorka pytala czy to mozliwe ze jest w ciazy, prawdziwa odpowiedz brzmi: tak, mozesz. Uspokajajaca ale nieprawdziwa brzmi: nie, to niemozliwe. Przeciez nie wmawiamy jej, ze jest w ciazy tylko radzimy, zeby zrobila test. Co z tego ze stosunek przerywany nie zawsze skutkuje ciaza? Mamy jej mowic ze to dobra metoda? Przeciez to ruletka. Lepsze wg ciebie by byly odpowiedzi typu: nie, no co ty to niemozliwe, nic sie nie martw, na pewno nie zaszlas, a jesli nie zaszlas to rob tak dalej?

Gość gość
no i nie jestem ww ciaazy heh mam okres :) cieszycie sie ze mna/?/