Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaWu

Podnieca mnie inny facet, a mam chłopaka :(

Polecane posty

Gość gość
jedna glupia znajoma straszy że on sobie coś zrobi, inni też coś sugerują, że ł się załamie, zmarnowałam mu lata, kim innym by się zajął, a on chodził za mną przez 2 lata więc wątpię. Ta znajoma sama wyszla za chłopa pierwszego i jedynego który ją chciał, masakra! oczywiście wali go po rogach

Gość gość34
Mam 34 l jestem zonatym facetem i mnie podniecaja inne kobiety pewnie dlatego ze z zona nie uprawiam sexu bo ciagle "boli ja glowa" wymowka za wymowka

Gość MonikaWu
To znowu ja. Mam już za sobą kilka sesji, zostały tylko drobne poprawki. Z Robertem się nie spotkałam i nie odpisuję na jego smsy. Na sesji pytał mnie o się stało, że nie odpisuję, powiedziałam, że byłam z chłopakiem i nie mogłam (chociaż to nie prawda). Problem jednak nie znikł, bo wciąż o nim myślę. Jak kocham się z chłopakiem, to zastanawiam się jak by to było z nim. Jestem owładnięta myślą o nim i o tym jak mnie dotykał. Boże... hormony wyżarły mi chyba mózg :(

Gość gość
Moniko, hormony nie mogły Ci wyżreć czegoś, czego nigdy nie miałaś.

Gość gość
To tylko kolejny dowód na to, że wszystko baby z tatuażami to KURVVY :o

Gość gość
widocznie twoj facet to dobry material na meza, nie faceta

Gość gość
Wszystko rozumiem ale chcąc być z dziewczyną jednak trochę kminię czy nie rozpieprzam jej psychiki i życia, szczególnie kiedy chcę być z nią tylko przez chwilę a ona zostawi faceta. Widocznie w subkulturach ludzi którzy zaczynają tworzyć jakieś własne środowisko wzajemnego wsparcia odbywa się to trochę inaczej, choć tylko wspólną subkulturą różni się od zwykłego samczego s******lstwa.