Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge podjac prawa jazdy!

Polecane posty

Gość gość

Przebywam obecnie w innym miejscu niz jestem zameldowana, chociaz tu gdzie aktualnie mieszkam ma meldunek tymczasowy i jestem zarejestrowana w PUPIE. Teraz jak chce sie podjac kurs jazdy trzeba isc do gminy po numer PKK ale pani mi powiedziala ze musze to zrobic tylko w moim urzedzie gdzie jestem zameldowana a jest to na drugim koncu Polski...

Gość gość
nic dziwnego, że nie możesz podjąć :D Może analfabetom nie wydają :D

Gość gość xyz
Nie wierz w to! To jest NIEPRAWDA i na dodatek to postępowanie jest niezgodne z prawem. Masz PRAWO wystąpić o numer w urzędzie właściwym dla miejsca, gdzie jesteś chwilowo zameldowana. Mój przyjaciel był w takiej samej sytuacji, też mu to wmawiali, ale się wściekł, poszedł do jakiegoś głównego urzędnika czy naczelnika czy kogoś (wybacz, nie znam się na stanowiskach w urzędach..) i dowiedział się, że można wystąpić z podaniem. To wtedy dłużej trwa, bo przesyłają sobie między urzędami, ale da się. Powodzenia!

Gość gość
a ty nie masz co robic tylko czepiac sie ludzi na forum o literowki? won do ksiazek lub poszukaj sobie realnych znajomych

Gość gość
gosc xyz thx za rade, zrobie tak samo!

Gość gość
jakie literówki???? Co to znaczy nie mogę podjąć prawo jazdy??? Po jakiemu to? Chyba nie możesz zacząć chodzić na kurs prawo jazdy, bo nie masz czegoś tam. Albo z jakichś powodów nie możesz odebrać prawa jazdy, które już otrzymałaś