Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eliza2311

Zioła Klimuszki

Polecane posty

Witam od około roku staram się z Narzeczonym o dzidziusia i postanowiłam kupić zioła Klimuszki ;) Może to zabobony ,ale warto spróbować ;) Zioła,które kupiłam to : -Koszyczek Nagietka x2 -Kwiat Lawendy -Ziele Ruty -Owoc Róży Mielony -Szyszki Chmielu x2 -Ziele Krwawnika -Ziele Nostrzyka -Kłącze tataraku -Ziele przywrotniaka Teraz moje pytanie brzmi :Jak to przyjmować ? w Sklepie zielarskim Pan powiedział 3x dziennie ,ale wole osob sie zapytac które się znają ...I czy komuś pomogły te ziółka ? ...Wspomnę ,że badania wyszły wszystkie ok ....

Gość gość
To okultyzm. On mimo, iż był zakonnikiem, stosował sprzeczne z wiarą metody. Możecie więc sobie pogorszyć, bo przez okultyzm człowiek zamyka się na Boga, Który Jest Dawcą życia.

Gość gość
nie opowiadaj bredni to żaden okultyzm, ja polecam zioła o. Klimuszki a jak chcecie dziecko to polecam msze o. Daniela na mimj.pl to są msze z modlitwami o uzdrowienie i po tych mszach wiele par poczyna dzieci

Gość gość
Klimuszko praktykował okultyzm. Okultyzm zamyka na Boga. We Mszy Świętej to się uczestniczy, by Komunię Świętą przyjąć, a nie słucha z netu. Chyba, że ktoś jest obłożnie chory, to słucha w Święta.

Gość gość
podaj dowody że klimuszko okultyzm praktykował ?Nie każdy może pojechać do Częstochowy na msze o. Daniela ale uzdrowień doznawali nie tylko ludzie którzy byli osobiście na mszy ale także Ci którzy słuchali przez internet więc jak widać Bóg nie robi róznicy miedzy tymi którzy byli osobiście a tymi którzy słuchali przez internet

Kobietki ! ja zadałam pytania ,na które nie uzyskałam odpowiedzi... a wrecz przeciwnie ... schodzicie do tematów niepotrzebny kto był kim... niepotrzebnie ... to co on pokazywal ,czy w co wierzył to była jego sprawa... ponawiam pytanie :Jak to przyjmować ?i czy moge brać do tego Duphaston i kwas foliowy? w Sklepie zielarskim Pan powiedział 3x dziennie ,ale wole osob sie zapytac które się znają ...I czy komuś pomogły te ziółka ?

Gość gość
ja miałem zioła Klimuszki na niedoczynność tarczycy to brałem je 3 razy dziennie z tego co pamiętam chyba między posiłkami, ja dostałem instrukcję z nimi jak brać tylko już nie pamiętam jak to było, Ty nie dostałaś żadnej instrukcji ? wejdź na http://www.eko-styl.com/ tam można dostać zioła klimuszki i chyba jest napisane jak brać

Hej te ziółka kupiłam w zielarskim w opakowaniach w takich proporcjach jak napisałam :) Pan powiedział ,który mi sprzedawał ,zebym piła je 3razy dziennie ,ale wolałabym sie dowiedzieć od kobiet które je piją :) ... chciałabym bardzo być w ciazy ... wszystko co brałam/robilam bylo tak ,ze nic nie dawalo ;/ i pokladam wiele nadzieji ,ze one pomoga ..

Gość gość
spróbuj mszy o. Daniela tam naprawdę wiele osób zostaje uzdrowionych tylko o. Daniel mówił że poczną te które są w związkach sakramentalnych a nie te bez ślubu więc może tu jest u Ciebie problem

No chyba nie... wiele osob bez slubu ma dzieci ... ja chce ślub ale jedynie cywilny zadnego koscielnego... Jesli ma być dzidzia to Bóg da... Ja w Boga wierze, ale nie uczeszczam do kosciola poniewaz Bog jest wszedzie .Do Częstochowy mam daleko ,jestem z Gdanska. Pozdrawiam:)

Gość gość
Klimuszko energetyzował zioła. A uzdrowionym przez Boga można być w każdej Mszy Świętej, w której się szczerze uczestniczy szczególnie z przyjęciem Komunii Świętej. Także ktoś, kto szuka w Bogu uzdrowienia, nie musi jechać do Częstochowy z Gdańska-może pójść do Mszę Świętą w swojej parafii, bo to Bóg uzdrawia, a nie ojciec Daniel. Takie podejście z tym Danielem w internecie, jak ktoś tu prezentuje, to traktowania wiary jako zabobonu, a nie prawdziwa wiara w Osobowego Boga. Natomiast dalsze teksty autorki wskazują na to, że ona w ogóle nie jest nastawiona na uzdrowienia przez Boga. Zioła Klimuszki bierze jako jeden z wielu eksperymentów. Nie gardzi zabobonem.