Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co faceci to robią?

Polecane posty

Gość gość

Zostawiłam go 3 m-ce temu. Wczoraj niby przypadkiem spotkałam go z jakąś lafiryndą w moim ulubionym pubie, do którego on nigdy nie chodził. Odstawił szopkę - popierniczał na parkiecie z ta lalą do rana. Podjęłam rękawice i nie uciekłam, bawiłam się równie dobrze z moimi kolegami. Po co faceci robią takie rzeczy po 3 m-cach Akcji Zero Kontaktu?

Gość gość
jakbyś była mu obojętna to by szopki nie odstawiał, prostak

Gość gość
a dlaczego piszesz o tej dziewczynie "lafirynda"? zazdrosna jesteś :P zostawiłaś go to powinno być ci obojętne z kim się bawił.

Gość gość
tak definiuję laski z cyckami pod brodą, opalone na marchewkę, w kiecce tuż za pośladki, które wiszą na facetowi jak order na szyi

Gość gość
A moze to nie szopka, tylko jego nowa dziewczyna chciała pobawić się w tym klubie?

Gość gość
może to ulubiony lokal tej "lafiryndy" piesku listonosza?

Gość gość
Pewnie można by tak myśleć. Gdyby nie fakt, że: 1. Pisałam na fb, że tam będę do moich znajomych, żeby dołączyli. 2. W Wawie klubów od metra, nie wierzę w takie przypadki. 3. To nie jest klub dla lasek w mini i z opcją marchewki. Tam takie po prostu nie chodzą.

Gość gość
4. Chodzę tam od lat i znam wszystkich. Jej nigdy tam nie widziałam. Jego też nie.

Gość gość
Po co? Chciał wzbudzić twoją zazdrość i pokazać, jak ma Cię głęboko w poważaniu. To są tylko pozory, w rzeczywistośc***ewnie nadal coś do Ciebie czuje i tyle.

Gość gość
Odstawił szopkę... tańczył i dobrze się bawił z inną kobietą to już jest odstawienie szopki? haloo???? Pokazał ci że się świetnie bawi bez ciebie - proste. A ty myśl co chcesz.