Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dylemat pochwy

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziewicą, nigdy nie mialam robionej palcówki, sama tez sie tak nie pieszczę. Czy bez wkładania tam palca da rade tak odrazu włożyć penisa ?

Gość zboczuchowski
Musisz wkładać tam przynajmniej trzy razy w tygodniu kawałek świeczki a wystający knot podpalać. To pomoże. :classic_cool:

Gość gość
Rozumiecie o co pytam ? Jesli ludzie wcześniej wiele razy pieszczą sie sami palcami to wiadomo ze stopniowo juz jest sie tam rozciąga . A ja nie jestem kompletnie rozciągnięta

Gość gość
Jesteś durna, nawet jak na mój gust. koniec dyskusji.

Gość zboczuchowski
Moge włożyc ci tam pięść, od razu pomoże w rozciąnieciu. :classic_cool:

Gość gość
Da rady bo błona dziewicza powinna byc dla ukochanego męża niekoniecznie po slubie.Ja bylam dziewicą maż prawiczkiem i to jest Wspaniałe nie ma byłych!!!Większe poszanowanie i intymność ja i mąż nawet jest podczas Każdego badania pochwy u ginekologa i porodach bo intymność to ja i mąż,a nie ginekolog obcy facet i ja!!!Jak można być zacofanym i wstydzić sie męża przy badaniu średniowiecze!

Gość gość
Dziewictwo dziewictwo, nie trzymaj do ślubu, baw się i kochaj, a do ginekologa możesz iść sama, mąż cię za ręke trzymać nie musi, bo normalna współczesna kobieta wie, ze ginekolog to lekarz, a nie zbok. A kto myśli inaczej sam zbok. Co do rozciągania. Ja się masturbowałam jako dziewica i sam pierwszy stosunek był bezbolesny, a krew mi poleciała dopiero gdzies za piątym stosunkiem