Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pand1

Moja dziewczyna nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość pand1

Co mam zrobić moja dziewczyna od pół roku nie ma ochoty na seks jak się kochamy to dlatego że ja chce czuje się jak bym ją zmuszał kochamy się raz w miesiącu a to dla mnie za mało widzimy się tylko w weekendy mam taką ochotę na nią a ona nie chce co mam zrobić ? dodam że wcześniej kochaliśmy się w każdej możliwej chwili nawet w okres miała ochotę i ona zawsze zaczynała a teraz nic czemu jej się pytam to mówi że niema ochoty ? pomóżcie może jak obniżyć moje libido bo wariuje ?

Gość gośćinkaaa
to coś z nią nie tak, raczej nie z tobą

Gość gość
Ty się lepiej zastanów jak jej podnieść libido, a nie sobie obniżyć, bo sex 1 na miesiąc to nienormalne

Gość gość
albo Pogadaj z nią i zapytaj o co chodzi, a jak będzie jakieś głupoty wymyslala to powiedz jej żeby lepiej zaczęła Cię zaspokajać bo jak nie to niech sobie zacznie eunucha szukać, wtedy on nie będzie nalegal na sex i będzie miała spokój

Gość pand1
Jej nie wymienie bo ja kocham rozmawiałem z nia i nic ?a ma cie propozycje jak jej podnieści libido

Gość Czarna123456789Czarna
a bierze tabletki? może dlatego obniża się jej libido

Gość Podkarpacki
Czym sie martwisz moja zona woli ogladac telewizje niż ze mna isc do sypialni a widzimy sie też tylko w wekendy ale trzeba sobie dawać rady nie bedę nalegał.

Gość pand1
Niebierze .jak sie kochamy to ja zaspokajam kilkakrotnie bo szybko dochodzi ale czuje sie jak d***k bo ja do tego z muszam po seksie ona ma ochote do całowania i wogóle tak nie chce sie całować jak leżymy wieczorem to moge liczyć na dwa buziaki jak z kolezanka a nie namiętne co u nas było czeste niewiem co sie stało . Seksu mi brakuje ale czułosci też ona mówi ze niema ochoty a tak to jest wszystko oki

Gość gość
Dla sprawdzenia jej postrasz ją kochanką, że sobie znajdziesz jak nie zacznie się zajmować Tobą, jeśli się nie przejmie tym to znaczy że ma w d***e Twoje potrzeby, a co za tym idzie i Ciebie

Gość gość
ile czasu jesteście parą ?

Gość pand1
Dwa lata jesteśmy parą a od pół roku coś sie popsuło.

Gość gość
ty masz w ogole jaja koles? albo ja kochasz i sie dostosowujesz albo ja rzucasz i znajdujesz sobie laske na uklad tylko na stukanie

Gość pand1
Niechce glupich komentarzy tylko jakiejś rady rozmawiałem z nią o tym i jest jej też źle z tym ale niewie co ma zrobić pomóżcie

Gość gość
jest też taka przyczyna, że już jej nie pociągasz z jakiegoś powodu albo ona ma kogoś na boku innego przydupcę

Gość ona123123123
mam ten sam problem, z tym ze ja jestem dziewczyna a moj facet nie chce... boi sie nagle ze nie da rady^^

Gość pand1
Mówi że ja pociągam a jestem pewien że mnie nie zdradza.

Gość gość
Kumpel mi opowiadał, że on z nią nie ma takich problemów ;P