Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu jacys faceci? Pytanie mam.

Polecane posty

Gość gość

Jesli chcielibyscie odpowiedziec. Co byscie zrobili gdybyscie sie dowiedzieli, ze Wasz dobry znajomy / przyjaciel jest gejem? Zerwalibyscie kontakty, potraktowali go jak nieatrakcyjna kobiete (no okay, tylko mam nadzieje, ze nie zacznie mnie podrywac) czy zareagowali agresja, panika, starali sie w jego towarzystwie nie upijac bo nie Wiadomo co Wam zrobi - albo wyzwali od zboczencow i zerwali kontakty? Jesli mozecie piszcie wiek i orientacje seksualna

Gość gość
A nr konta też podać?

Gość gość
Nie, nie zerwałbym, bo gej to tez człowiek m/22 lata

Gość gość
spytalam sie meza: nie zakonczyl by znajomosci, wszystko bylo by po staremu. ma 30 lat.

Gość gość
Dzieki. Wiek i orientacje bo zastanawiam sie w jakim wieku ludzie sa bardziej tolerancyjni, no i wiadomo, ze ktos bi / homo bedzie tolerancyjny, a ja sie zastanawiam nad reakcja heteroseksualistow. Sorki za powtorzenie w pierwszym poscie. Z tym numerem konta daruj sobie, przeciez nie musicie odpowiadac jesli nie macie ochoty, a po tych danych ktorych chce nikogo sie nie da rozpoznac...

Gość gość
Dziekuje, ze spytalas :)

Gość gość
a prosze uprzejmie:) wejde tu jutro bo to ciekawe, chodz lawiny facetow nie wroze...

Gość gość
No jakos malo osob odpowiada i dziwne jest to, ze wszystkie odpowiedzi sa takie... tolerancyjne.

Gość gość
Noblesa -> nie :P Przepraszam, ze nie pytam Was, kobietki, ale wiem, jak wiekszosc reaguje.

Gość gość
Ja jestem facetem, mam 24 jakbyś chciał wiedzieć i nie akceptuje gejowstwa mimo, ze sie tym mieszalem.. Geje chcą tylko twojego ciała, żadnej przyjaźni chyba ze opartej na seksie, który nie jest przyjemny bo o***t krwawi, brzuch boli ale o tym sie nie mowi..

Gość gość
Czyli zle doswiadczenia. Tylko nie rozumiem dlaczego zatem to zrobiles? Mysle, ze to, o czym piszesz, to takie traktowanie czlowieka przedmiotowo. przykre bez wzgledu na orientacje. Przepraszam za ew. bledy (choroba + zmeczenie + drink)

Gość gość
Cos malo gadatliwych facetow na forum? a moze temat nieciekawy.