Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z gory Dziekuje za odpowiedzi

JAK POSTAPIC w tej sprawie ?

Polecane posty

Gość Z gory Dziekuje za odpowiedzi

Wynajmuje chlopaczkowie pokoj i za 3 tygodnie wyprowadza sie ,a za 2 dni ma przyjsc ktos obejrzec pokoj,mowie mu o tym ,a on" ze o nie chce zeby ogladal ktos obcy pokoj ,jak jego nie ma... przeciez ja przy tym bede jak ktos obcyn przyjdzie-bedzie ogladal pokoj...Nikt z nas nie zamyka drzwi na klucz mieszkamy razem juz 6 miesiecy i w miare sobie ufamy,jesli to tak mozna nazwac.. Nie wiem co mu az tak badzo niesamowicie przeszkadza,ze ktos przyjdzie zobaczyc na chwile pokoj ,przy czym wczesniej powiadomie go o tym fakcie ... Powiedzilam mu ze przyjdzie ktos ogladac pokoj i umowilam sie na godzine ktora mi nie pasowala,tylko dlatego zeby pasowalo zeby moj wspolokator byl w domu.. Jak nigdy wczesniej nie zamykal pokoju na klucz ,od dzisiaj zamyka na klucz... Nie jest wogole elastyczny ,a moje rzeczy mu udostepniam ,ktorych nie musial dodtakowi zakupic.. Moze tez zaczne byc nieelastyczna jak on i zabroie uzywac moich rzeczy ,skoro on tak postepuje ? Co sadzcie ?

Gość gość
może z nim o tym porozmawiaj?

Gość gość
gbur zlosliwiec i tyle .. Ty mu udostepniasz swoje rzeczy,ktorych nie musisz ,a on teraz robi problemy,zero eslastycznosci ze jego strony...

Gość gość
Dokladnie mu tak powiedz.Jezeli robi to zliosliwie to powiedz , ze zostajesz zmuszona do poproszenia go zeby przestal uzywac twoje rzeczy.

Gość gość
Egoista tak to korzysta z twoich rzezcy,ktore normalnie musilby zakupic,a jak ma troche sie ugiac ,to nie chce.. cholerny egoista !

Gość gość
wspolokatorzy to zazwczaj egoisci choleri,nic ich nie obchodzi..

Gość gość
Ja myslę ze o elastyczność tu chodzi- jak on ma problem z elastycznością i jest nieelastyczny to ty też bądz nieelastyczna, wtedy on przekona się co to znaczy elastyczność, ten gbur nieelastyczny jeden! A od nowego lokatora wymagaj elastyczności w pierwszej kolejnosci!

Gość gość
Nigdy niewiadoo kogo sie wezmie,bo na poczatku wszyscy graja milych ...

Gość gość
no wlasnie nigdy niewiadomo kogo sie wzeie ,za wspolokatora..

Gość gość
najgorzej to mieszkac z kims obcym