Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląda na to, że zostałam sama w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i jestem w ciąży. Gdy powiedziałam o tym chłopakowi rozmawiał ze mną normalnie, a potem przestał się nagle odzywać i nie ma między nami już kontaktu od ponad 2 tygodni. Obawiam się, że mnie porzucił.. Dodam, że on jest ode mnie starszy o 9 lat.

Gość gość
Na to wygląda,spoko dasz radę:)

alimenty cię uratują... kochaj to co masz w sobie a będzie życie twoje najcudowniejsze jakie by ktokolwiek wymarzył.

Gość gość
Bardzo Ci współczuje, wyobrażam sobie jak ciężko musi być w takiej sytuacji w ciąży. Mnie w ten sposób (bez słowa olał) porzucił właśnie facet i okropnie się czuję, a co dopiero Ty musisz czuć, będąc w ciąży. Najgorszy typ gnoja, który zostawia swoją kobietę w ciąży. Musisz się trzymac, bo masz dla kogo, a od gnoja wyciągnij jak największe alimenty.

Gość gość
Jak by tego było mało to mam złe relacje z rodzicami. Byliśmy razem od ponad roku.. Bardzo go kochałam, a on mnie tak bardzo zranił i zawiódł. :(

Gość gość
może się załamał ale nie znaczy że cię zostawił poukłada sobie wszystko w głowie i może się odezwie w sumie 2 tygodnie to nie tak długo

Gość gość
Ale rodzice to zawsze rodzice, jesteś ich dzieckiem, więc na pewno Ci pomogą, pogadaj z nimi, przecież Cię kochają. Co do faceta - doskonale Cię rozumiem, mnie z dnia na dzień olał facet, którego bardzo kochałam, byłam z nim dwa lata i planowałam całe życie. I też nei wiem gdzie się podziać w tej chwili :( Ty przynajmniej masz motywacje - dziecko.

Gość gość
Wątpię, że pomogą. Już z wieloma innymi rzeczami nie chcieli mi pomoc, a zwłaszcza ojciec.. :(

Gość gość
ech facet ma 29lat wątpię że cię zostawił pewnie jest w szoku i tyle

Gość gość
A czemu wasze relacje są takie złe? Rodzice to pierwsi ludzie na świecie, którzy powinni Ci pomóc. Mieszkasz z nimi? A ten Twój facet mieszka w tym samym mieście co Ty, czy gdzieś dalej?

Gość gość
lepiej usuń no chyba że chcesz sobie złamać życie

Gość gość
Tak było zawsze.. Z mamą w najlepszym wypadku mam średnie relacje, a z ojcem od zawsze miałam złe relacje. Mieszkamy w pobliskich miejscowościach. On jest z miasta gdzie studiuję.

Gość gość
Typowy 30 letni ru/chacz, poderwal młodą doope do sexu, a jak zaszła w ciążę to już zwiewa bo on chciał tylko dmuchać a nie mieć dziecko i zakładać rodzinę. Porządny 30 latek już dawno ma żonę, dzieci a nie ogląda się za 20 latkami, a jakby szukał żony to by szukał kogoś w swoim wieku a nie 10 lat młodszej. Byłaś tylko do sexu i taka prawda. A jak ciąża to spadaj mała już cię nie potrzebuję. No za głupotę się płaci. Pewnie bez gumki dawalas się posuwać bo przeciez książę nie może dmuchać w gumce, bo to ujma dla niego, więc do kogo teraz te pretensje?

Gość gość
Ale i tak będzie musiał bulić na alimenciki! :)

Gość gość
Dasz radę, też bylam w takiej sytuacji... A ta kruszyna mala wszystko mi wynagrodzila - trzymaj się, bedzie dobrze...

Gość gość
Mamy 21wiek, w sklepach gumek nie brakuje..Czy chcialas zlapac faceta na ciâzé??A niby dlaczego za twojá glupote majá miec teraz kociol rodzice?

Gość gość
Uzywajcie rozumu, mlode kobiety! Pytam, dlaczego pieprzycie sobie zycie, i chcecie wkrécac z automatu rodzicôw? Nie majá prawa do wlasnego zycia??

Gość gość
Oj dziewczyno, nawet seksic sie trzeba z glowa:OBo od tego sa dzieci. W szkole nie uczyli?

Gość gość
Jedziecie tak po tej dziewczynie, a ten jej facet to niby co? :o Poza tym antykoncepcja zawsze może zawieść! Skąd wniosek, że autorka się nie zabezpieczała?

Gość gość
Nie gadaj, ze antykoncepcja zawodzi, bo to smieszne. Tak sie usprawiedliwiaja dziewczyny, ktore nie mysla o solidnym zabezpieczeniu. A co z facetem? To swinia, wiec szkoda czasu na gadanie o nim. Poszedl w dluga i czesc. Nie planowal zakladania rodziny, nie planowal dzieci. Takie sprawy ustala sie "przed", a nie po seksie. Niestety, w takim przypadku to kobieta zostaje z problemem sama, a wiec to kobieta powinna myslec, aby sie zabezpieczyc. Takie zycie.

Gość gość
I tak będzie musiał bulić na alimenciki i mam nadzieję, że słono. :D

Gość gość
Niech szykuje portfel na alimenciki!! Buahahahahahahahaha!!!! :classic_cool: