Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 4, 2014 Mieszkaliśmy razem ale ona odeszła ode mnie z dnia na dzien. Zarzuca mi to że nie uznawałem czułości, nie całowałem i nie tuliłem. Ma pretensje że czas płynął a ja nie wspominałem o żadnych planach na przyszłość. Krytykowałem ją, nie doceniałem tego co dla mnie robi, miałem pretensje do niej. Teraz jej już nie ma a ja nie wyobrażam sobie życia bez niej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 4, 2014 schrzaniłes to teraz płacz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Wiem że nawaliłem ale chcę to zmienić. Nie wyobrażam sobie dalszego życia bez niej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 pros o druga szanse, powiedz jak bardzo ja kochasz, tak z serca,od siebie, mow jej co czujesz Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Mółwię to jej, proszę o szansę ale ona nie odpuszcza i jest nieugięta:-( Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 ona cię nie kocha chciała tylko mieć mężusia żeby pochwalić się przed koleżankami do tego miałeś jej zrobić bachora i harować na nią i na waszego potomka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 nie do konca w sumie rozumiem dlaczego za nie przytulanie ona odeszla, byles az taki zimny dran? moze ona byla zbyt wymagajaca? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 jesli nie chce i jest taka twarda to nie walcz, jeszcze znajdziesz sobie dziewczyne niejedna, a bledy niech beda nauczka na przyszlosc to co ona wytykala jest dla dziewczyn wazne cale zycie, miej na uwadze, i nie dawaj jej satysfakcji ze za nia chodzisz ;) nie pros sie wiecej o szanse-nie to nie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Hehe i dobrze zrobiła. Ja też byłam z kimś takim. Człowiek się dołuje słysząc wieczną krytykę. Po co sobie niszczyć psychikę i zaniżać samoocenę będąc z kimś takim? Trzeba wiać jak najprędzej i jak najdalej. A Ty daj jej spokój i pozwól układać życie na nowo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 kiedy się kogoś kocha potrzeba od niego czułości, miłości, przytulenia, akceptacji, zrozumienia...nie dałeś jej tego. staraj się o nią może się uda... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatumseparatum 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Dziś już późno, zaciągnij ręczny i idź spać. I weź nie rób z siebie takiej wrażliwej ci/py, bo to kiepsko wygląda, coś a'la "przecież jestem wrażliwy, słuchałem jej uwag, żyć bez niej nie mogę - która ze mną teraz poklika?". Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Kup jej futro,tylko drogie! Pamiętaj! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Kup jej kartkę i napisz, ze znajdziesz se lepszą A potem tak zrób Będzie jej łyso Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 fatumseparatum a mnie po rozstaniu facet właśnie tym kupił że zawsze był opanowany a nagle jak mu mnie miało zabraknąć to rozdygotany i mu się rycerz załączył pomogę, zrobię, naprawię...właśnie wtedy zobaczyłam ile dla niego znaczę i jak dużo, więc niekoniecznie robienie z siebie jak bez niej nie mogę żyć nie skutkuje :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatumseparatum 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 gość dziś przeczytaj uważniej, co napisałem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Jesli jest wolna, to kup pierscionek, padnij na kolana, i pros o rěké. Jestem mézatká z dlugim stazem, i wbrew modzie... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 ..na tzw.partnerstwo, jestem dumná zoná, kochajácá na zabôj swojego méza. W tych sprawach jestem.. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Popieram przedmowczynie, kup pierscionek, kwiaty i popros ja o reke. D**e rusz a nie narzekasz na kafe, tutaj sami przegrancy zyciowi siedza i ci nie pomoga. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 ...tradycjonalistká. Bycie na dluźszá meté partnerká, konkubiná (czytaj-d...á), byloby dla mnie nie do przyjécia... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Pisalam wczesniej..jestem drugá zoná mego méza, oswiadczyl mi sie od razu, choc bylam d..jeszcze kilka lat. Czekalismy na... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 rozwôd méza. Natychmiast slub. Prze te paré lat nalykalam sie upokorzen w srodowiskt zawodowym, gdzie mamy wysoká pozycjé. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Po slubie- spoköj i szacunek. Od wszystkich. Máz jest mězczyzná mojego zycia, a ja kobietá jego zycia.. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2014 Niech moja historia skloni cié do refleksji. Partnerek mozna miec wiele, ale ta jedyna, na cale zycie, powinna zostac Zoná. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach