Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY OCENIACIE Ludzi po wygladzie,np idac ulica,stojac w busie ,kolejce itp ?

Polecane posty

Gość gość
Ale przeciez to mylace ..

Gość gość
No ja mam manie na tym punkcie. Patrze na kazdego i komentuje sobie w duchu. Ale tez strasznie przejmuje sie tym co pomysla sobie o mnie inni

Gość gość
Tak a wy tacy piekni idealni ? tez nie kazdeu sie bedziecie podobac..

gość Tylko piękni i idealni mają prawo oceniać innych ludzi po wyglądzie? Mam świadomość tego, że nie każdemu muszę się podobać albo że wyglądam niepoważnie i powinnam wracać do mangi. Ile ludzi, tyle opinii. I don't care at all. Tobie też polecam.

Gość gość
Niestety tak;/ A najgorsze w tym wszystkim jest to , że wiem jak wyglądam i jak bym się sama oceniała przy pierwszym spotkaniu;/

Gość gość
co oceiacie dokladniej ? a moze dana osoba nie ma wplywu na swoja niedoskonalosc..? nie pomysleliscie ?

Gość gość
Jeśli są to defekty genetyczne jak np zajęcza warga albo nabyte po oparzeniach to nic mi do tego, szkoda mi ich tylko, bo to na pewno duże piętno na ich psychice wywarło. Bardziej zwracam uwagę na to czy ktoś jest gruby, nieumyty itp bo z tym można walczyć

Gość gość
Tak ogôlnie. Czystosc, schludnosc, zapach. Nie lubie grubasów ze wzglédow estetycznych.

Gość gość
przyczyna nadwagi to : LENISTWO tak naprawde..albo choroba ,to sa dwie przyczyny nadwago,otylosci

Gość gość
Ja oceniam. Zastanawiam sie czy ma łysom czy kudatom i czy lubi do buzi brać . I w ogole czy chciala by sie pierdzielic z takim misiaczkiem jak ja . Czy daje dopiero po slubie i takie tam bzdety