Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocik

Mam 20 lat a dostałam lanie

Polecane posty

Gość kocik

Czuję się taka upokorzona, dostałam chyba ze 100 pasów od ojca, tyłek będę chyba miała jutro ze dwa razy większy :(

Gość kocik
dostałam lanie pasem od ojca, czuję się taka upokorzona :(

Gość kocik
Jeździłam pijana samochodem

Gość gość
zachowalas sie jak gowniara to zostalas potraktowna jak gowniara.Moglas zabic siebie i innych.to nie bylo zwykle przekroczenie predkosci, za to sie idzie do pudla

Gość kocik
Może i tak ale to nie powód żeby mnie bić, jestem już dorosła, boje się co będzie jak mój chłopak moją biedną dupę zobaczy :(

Gość gość
wiec piszesz,ze bil cie po tylku?no,no,20 latke bic po tylku...napewno chodzilo o przekroczenie predkosci?

Gość kocik
Będzie się pytał za co dostałam, boje się że też się na mnie wkurzy jak się dowie że pijana jeździłam. Macie racje przesadziłam ale to nie jest powód żeby mi tak dupę sprać. Nie liczyłam ale dostałam chyba ze 100 pasów, myślałam że zemdleję z bólu a zresztą i teraz mnie strasznie boli :(

Gość kocik
nie o przekroczenie prędkości a o jazdę po pijaku, a mama jeszcze mówi że mi się należało :(

Gość gość
to chyba byla kumulacja z calych 20 lat, widac ze bylas wychowana bezstresowo.i nie wierze ze w wieku 20 lat sama zarobilas na prawko i autko, ja mam prawko od niedawna w wieku 33 lat bo mnie nie bylo wczesniej stac na takie zabawki a od rodzicow nie miauczalam o to

Gość kocik
Na prawko mi rodzice dali a samochód pożyczyłam od ojca. Mieli mi kupić niedługo dla mnie jakiś samochód ale chyba moge o tym zapomnieć :(

Gość kocik
ostrożnie jechałam

Gość kocik
dobra popełniałam błąd ale to nie powód żeby mnie bić :(

Gość gość
a właśnie że powód! Teraz do końca życia będziesz pamietać ten wstyd i ból i następnym razem jak będziesz pijana to sobie o tym przypomnisz i nie wsiądziesz za kierownicę. Nie ma czegoś takiego jak "ostrożna jazda po pijaku" :| należało ci się w pełni.

Gość kocik
Może i się należało gdybym miała 12 lat ale ja mam już 20 jestem dorosłą kobietą

Gość gość
dorosłą chyba tylko na ciele bo dorosły człowiek nie wsiadłby po pijaku do samochodu by nim kierować.

Gość gość
nie kestes dorosla i swoim zachowaniem i uzalaniem sie na forum tylko to udowadniasz beczysz tu jak dziecko i oczekujesz pocieszenia albo skrytykowania twojego ojca powinien przeczytac ten temat i dolozyc ci jeszcze 100 bo widac troche lanie pomoglo ale nie do konca, dalej jestes zenujaco infantylna

Gość MagdaLena 963
Nie martw się ja mam też 20 i dostaje od matki kablem na d**e boli jak diabli. Kabel to tylko strzela mi na d***e