Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby sa jednak bardzo łatwe

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu spotykałem się z taką jedną, poznałem w pracy, ja miałem wtedy 28 lat, ona świeżynka - 19 dopiero, ledwo po maturze. dużo jej pomagałem, wprowadzałem w tajniki firmy, gdy już się dobrze zapoznaliśmy, zaczęła się do mnie kleić. Ja w żaden zwiazek nie chciałem się pakować, byłem świeżo po rozstaniu z kobietą z którą byłem 10 lat i potrzebowałem odpocząć od jakichkolwiek związków, ona to rozumiała i stanęło na tym że zaczęliśmy sie tylko na sam seks umawiać (z jej inicjatywy!), rzadka była w te klocki w porównaniu do mojej byłej partnerki, ale na bezrybiu i rak ryba. Poza tym mimo że drętwa była to pozwalała robić ze sobą dosłownie wszystko:D Jednak dla niej to niestety nie był tylko seks, zaczęła się mocno angażować itp, więc postanowiłem przerwać temat, w międzyczasie zwolniła się z roboty, więc urwanie kontaktu było łatwe. Po jakimś roku odezwała się do mnie na fb, wiadomość była pełna wyrzutów, pretensji, ogólnie mocno roszczeniowa. pogadaliśmy trochę i znów kontakt się uciął. Jakiś czas temu, również na fb zobaczyłem że zaręczyła się, więc wysłałem jej wiadomość z gratulacjami, trochę popisaliśmy i nagle zaproponowała spotkanie, na spotkaniu początkowo odnosiła się z wyższością, ale szybko miękła, koniec końców wylądowaliśmy u mnie w łóżku, wciąż mi powtarzała że chce mnie poczuć w sobie jeszcze ten jeden raz :D potem był płacz że ją poniosło, i żebym zachował to co się stalo w tajemnicy, obiecałem że tak zrobie i po minucie znowu brałem ją jak chciałem.

Gość gość
Napisz książkę z detalami :P

Gość gość
w sentymenta uderzyła dziewczyna :D znam takie historie, oj znam... wszystkie byłe, exy, szkolne miłostki etc. łatwo podejść, bardzo łatwo ;-)

Gość gość
ale po co to wszystko piszesz? bo nie rozumiem

Gość gość
co za debile ...

Gość gość
Baby sa jednak bardzo łatwe" x a ty jestes durny:D poza tym na jakiej podstawie oceniasz wszystkie baby skoro opisujesz jedna kretynke, ktora nadstawiala doopska na twoje zyczenie?:D

Gość gość
bo "ściąga" się osoby podobne do siebie więc to logiczne