Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was nie lubi ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Przekonalam, ze na ludziach nie mozna polegac. Mysla tylko o sobie, odzywaja sie kiedy czegos potrzebuja. O swoich problemach moga opowiadac godzinami, ale jesli sama chce cos opowiedziec, nagle im sie spieszy. Moze ewentualnie dla swoich dzieci, czy partnerow sa jeszcze sa w miare ok (tak przypuszcza, inaczej by pewnie nie byli razem) ale reszte traktuje sie bardzo interesownie. Okrutny jest ten swiat czasami. Dla osob wrazliwszych nie ma tutaj raczej miejsca...

Ja nie lubię ogólnie, zwłaszcza grubych, ale myśle ze da sie paru fajnych osób poznać

Gość kryskaa
Ja nie lubie ludzi bo dosc ze wykupili demeter funeral home to jeszcze nikt nie wstawi na allegro jak prosze

Gość gość
ja nie lubię, to wieloletnia praca to spowodowała...poza tym nienawidzę tłumów w komunikacji czy sklepach. Przez te najazdy na duże miasta to wszystko...

Gość kryskaa
Gdyby ktos mial demeter to bym lubila

Gość gość
Jak mozna nie lubic grubych ludzi? Dla mnie ktos moze miec i 200 kg, jesli jest mily/a to w czym problem.

Gość chuda wredna ale niegłupia
YETI NOBLESSE waży 165kg, więc w tych 200-stu zmieściła się :D. Trzeba ją zrozumieć :(. Nienawidzi swojego ciała i wszystkich, którzy wyglądają podobnie :(. Tacy ludzie zawsze będą nieszczęśliwi :(, przez samych siebie :(.

Gość gość
Ja nie lubię tylko tępaków i fałszywców. Wygląd mnie nie interesuje jak nie zamierzam iść z kimś do wyra.

Gość gość
Ludzie są wredni i fałszywi. Matki faworyzują synów, tępią córki. Grube baby wyzywają chude z zazdrości i zawiści. Człowiek człowiekowi nie pomoże w potrzebie, rodzeństwo ma się w d***e.

Gość gość
Ciebie nie lubię ;) resztą jest neutralna.