Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bodzio07

lepsi i gorsi ......?

Polecane posty

Co myślicie o ludziach którzy maja lepszy samochód lób dom,prace,zarobki,wygląd.Np jest ktos bezdomny i nie ma co jesc i nie ma rodziny i widzi takiego co przyjezdza pod sklep dobrym samochodem z dziewczyna ładnie ubrani,wychodzą ze sklepu z pełnymi torbami jedzenia.O takim co ma wszystko to juz nie wspomne bo mi zabraknie miejsca na tekst.Miałem sytuacje ze przyjechałem samochodem pod bank i gosciu pijany przyszedl do mnie i mi bluzgał ze mi sie udało w zyciu a on przepracował całe zycie i zyje na ulicy i pozostalo mu tylko pić masakra.Więc jak to jest jeśli ktoś ma lepiej lub ma cos lepszego niż my to mamy go traktować że jest kimś lepszym ...?Prosze o wypowiedzi . UWAGA pytanie to ma na celu porównywanie myśli innych do moich.Z góry przepraszam jeśli kogoś uraziłem.

Nie ma sensu porównywać się do innych. Zawsze znajdzie się ktoś, kto ma lepiej lub gorzej. Najlepiej żyć własnym życiem i każdego traktować jak człowieka równego sobie.

Gość gość
Ja zawsze powtarzam, ze niektorzy maja lepiej :D ja nie bede sie nigdy czul gorszy od nikogo jesli bede zarabial kase na tym co chce, czyli grze na perkusji :) i niewazne ile, wazne zebym mogl sie z tego utrzymac wtedy bede szczesliwy. A potem wiadomo tworzyc coraz lepszy material :)

Gość gość
Jak mam wstac na probe albo isc na nia to ide nie narzekam ani nic a jak mam wstac rano do pracy to o k******. I jeszcze sie czuj gorszy od team leadera albo tego co tam rzadzi na stolku...