Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcienaoku

Jak zdobyć faceta na jeden raz?

Polecane posty

Gość gość
no to z ubiorem nic nie wymyślisz porażka nie odzywa się nie patrzy klapa może zemdlej jak będziesz go obsługiwać

Gość gość
bez zwiąsku chętny jestem,siedlce

Gość mamcienaoku
eh czyli beznadziejny przypadek i nie ma ci się wysilać?

Gość mamcienaoku
mnie interesuje przygoda tylko z nim nikim innym

Gość gość
to powiedz to mu i po sprawie

Gość gość
W jakim jestescie wieku?

Gość gość
ile on może mieć lat? wiesz czym się zajmuje? może mieszka gdzies tam niedaleko? to duże miasto? im mniejsze tym większa szansa, że natkniesz ise na niego gdzies przypadkiem

Gość gość
no właśnie może zacznij od tej strony skoro ci tak zależy

Gość mamcienaoku
oboje jestesmy ok 30tki on nie mieszka w moim miescie. trafiam na niego tylko w pracy :( wiec czy go widze czy nie zalezy tylko od niego.

Gość gość
to musisz go wciągnąc w rozmowę wtedy poleci

Gość gość
a z jakiego on jest miasta? skąd wiesz, ze nie mieszka w twoim? no to moze zagadaj, ze masz jakąs sprawę w jego miescie i czy mogłby ci...nie wiem, pomóc? hehe mieszka moze w stolicy?

Gość mamcienaoku
próbowałam on zawsze gdzieś się spieszy. Raz tylko był krok z jego strony. Tak piszę wam opisuje moją sytuację i coraz bardziej otwieram oczy na to, że go zwyczajnie nie interesuję. Bo gdybym go interesowała już dawno wylądowalibyśmy w łóżku.

Gość mamcienaoku
stąd wiem bo zrobilam wywiad środowiskowy. no i ma tablicę rejestracyjną z innej miejscowości.

Gość mamcienaoku
Dlaczego spaliłam bo nie zareagowalam na tą jego aluzję odnośnie kawy. Tak teraz myślę, że to był żart z jego strony tylko.

Gość gość
myślę że to nie był żart tylko zamknełaś temat i dalej nie próbuje

Gość mamcienaoku
Ale zaraz po tym próbowałam to naprawić parę razy coś zagadać a on nic. Nie raz jesteśmy sami w punkcie i nic z tego. On puszcza kupon i ucieka myślę, że gdybym go na prawdę kręciła już dawno by coś było. NIe wytrzymałby sam na sam żeby coś zagadać. On nawet nie patrzy mi się w oczy jak go obsługuję. Dlatego trochę dziwne to jest dla mnie tu proponował kawę a tu nawet nie patrzy w oczy. Chyba będę musiała się obejść smakiem. Tylko, że on często przychodzi i za każdym razem mnie ciągnie do niego.

Gość mamcienaoku
Ciągnie mnie do niego jak misia do miodu :) Bez miłości oczywiście po prostu czuję chemię do niego. Mam sporo przystojnych klientów, ale tylko przy nim czuję tą chemię.

Gość gość
Nie ma co sie bawić w subtelności jak ma byc to jeden raz. Umów sie z nim i działaj. Facet seksu nie odmówi

Gość mamcienaoku
Aha a jak go moją propozycja wystraszę i zacznie rozpowiadać o mnie różne rzeczy. Wiem chyba co zrobię jak będę zmieniać prace, a planuję to pójde na całość i mu powiem, że mam na niego ochotę. Odmówi trudno nie odmówi jeszcze lepiej. Tylko nie wiem ile jeszcze wytrzymam taką mam na niego ochotę teraz.

Gość gość
Miałam kiedyś podobnie byłam na wczasach spodobał mi się pewien facet mieszkał niedaleko. Widywałam go na plaży .również nie zwracał na mnie uwagi. Zmiana kostiumu jednoczęściowego na bikini pomogło ale mocno musiałam się zacisnąć zeby go założyć. Balam się tylko żeby mnie ktoś znajomy nie zobaczył bo u siebie jestem nauczycielką,

Gość gość
facet zaproponował ci kawę i na nią nie poszliście. więcej nie może zrobić. jak chcesz coś tu zmienić to teraz twoja kolej i musisz być bezpośrednia. najbardziej subtelna rzecz jaką możesz zrobić to gdy następny raz go zobaczysz, nawiąż kontakt wzrokowy i powiedz mu "niech mnie pan jeszcze raz zaprosi na kawę, zmieniłam zdanie". albo "jeśli ma pan wciąż ochotę proszę zaprosić mnie jeszcze raz na kawę" - będzie mniej głupio jeśli ci odmówi. Tak, może ci odmówić, tak jak ty odmówiłaś jemu, musisz podjąć to ryzyko. My faceci robimy to cały czas, więc jak raz ten obowiązek spadnie na biedną kobietę to świat się nie zawali, podobno mamy równouprawnienie.

Gość mamcienaoku
Ale ja mu nie odmówiłam, było sporo klientów w punkcie i nie chciałam tak przy wszystkich oficjalnie o tym rozmawiać. On na cały głos powiedział, że musielibyśmy się umówić na kawę, wszyscy to słyszeli więc sama nie wiem czy to nie było na żarty taka popisówka. Nie było mnie kilka dni bo jestem na urlopie, jutro wracam do pracy zobaczymy czy to, że mnie tyle nie widział coś dało lub jak ktoś fajnie zasugerował wspomnę o tej kawie jak będziemy sami. Albo spytam jeszcze raz to jak z tą praca u niego to wygląda. Może znowu sprawa wróci na właściwy tor i znów wspomni że trzeba to omówić na kawie.

Gość mamcienaoku
poprawka przy kawie nie na kawie :)

Gość mamcienaoku
Jak nie pociągnie tematu to znaczy, że mu przeszło i nie ma co zawracać sobie nim głowy. Może to spowoduje, że jeśli nie będzie zainteresowany to przestanie przychodzić, a mi będzie łatwiej zapomnieć o pokusie.

Gość gość
mamcienaoku - i jak się to potoczyło?

Gość tawarisz kamandir
Jednorazowe zalieczenie faceta jest banalnie proste. Wiem co pisze, bo sam jestem facetem. Dam Ci sposob, ktorego mnie nauczono jeszcze w poprzedniej epoce ustrojowej. Tylko, ze ja go stosowalem do kobiet. No wiec musisz do niego podejsc i zagadac w ten sposob: Jestescie obywatelu partyjnym towarzyszem czy moze reakcyjnym bumelantem? Jak jest partyjny to powiedz mu, ze Ty, jako zawodowa proletariuszka, masz obowiazek dbac o sprawnosc seksualna meskiej czesci kolektywu pracowniczego i dlatego niezbedne jest natychmiastowe uprawianie seksu. Oczywiscie ku chwale socjalistycznej ojczyzny. Natomias jak facet jest niepartyjny, to natychmiast pod mur z nim, dokladnie zrewiduj, szczegolnie zrewiduj ustami co ma pod napletkiem, a kiedy sperma bedzie miala inny kolor niz krasnaja swiezda to natychmiast go zadenuncjuj do NKWD.

Chyba Cię pogięło gościu i nigdy żadnej dziewczyny nie zaliczyłeś tak na raz :) Faceta jest bardzo łatwo znaleźć na pierwszy raz, wystarczy iść do klubu samej i tak się trochę odsłonić i prowokować swoim wyglądem i zachowanie. Od razu się do was zlecą jak te pszczoły do ula, wiem co mówię bo tak zrobiłam z moim obecnym mężem, który bardzo mi się podobał.

Gość tawarisz kamandir
Oczywiscie, ze mnie pogielo. Kazdy partyjny dygnitarz musi byc pogiety wedlug strzalki ugiecia i momentu skrecajacego wiertalotu Mi-24D bedacego szczytem radzieckiej mysli technicznej. To choba oczywista oczywistosc... PS. Za komuny to wlasnie na takie teksty rwalo sie mlode kolchoznice.

Gość gość
zapytaj go wprost czy chce sie *****c