Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JD90

Czy mozna kochac..

Polecane posty

Gość JD90

Czy mozna kochac obu mezczyzn? Pierwszego z nich, mojego narzeczonego poznalam przeszlo 7 lat temu. Jest wspanialym czlowiekiem, wiele mu zawdzieczam i kocham go. Nie jestem jednak pewna czy to ten jedyny. Na poczatku 2011 roku, pojawil sie w moim zyciu kolejny mezczyzna, z ktorym spedzalam wiele czasu w pracy. Poczatkowo traktowalam go jako kolege, trwalo to ponad rok. Mozna powiedziec, ze laczylo nas cos wiecej niz kolezenstwo. Nasi znajomi w pracy rowniez to zauwazyli. Zauwazyli ze miedzy nami, kiedy ze soba rozmawiamy i sposob w jaki na siebie patrzymy to cos innego niz kolezenstwo. W, przychodzil do mnie na kazdej przerwie, w trakcie pracy, spedzalismy ze soba duzo czasu. Namowil mnie na studia, staral sie byc zawsze blisko. Po pewnym czasie, po tym jak wiele osob uswiadomilo mnie ze on w inny sposob na mnie patrzy ja rowniez zaczelam sie w nim podkochiwac. Czulam do niego cos wiecej niz tylko przyjazn. On jest w zwiazku. Rowniez dlugoletnim. Do rzeczy.. W polowie roku 2013 zrezygnowalam z pracy. stalo sie to po tym kiedy on zaprosil mnie na kawe a ja stchórzyłam. Kilka razy mi to wypomnial, ze nigdy nikt nie odmowil mu kawy. Po tym incydencie juz nie przychodzil do mnei tak czesto. Troche mnie unikal. Pojawila sie nowa dziewczyna w pracy i do niej zaczal chadzac czesto, nie moglam tego zniesc i zwolnilam sie z tego miesjac nie podajac mu oczywiscie prawdziwego powodu.Kiedy zrezygnowalam z pracy, pisal do mnie tak mniej wiecej raz w miesiacu, co slychac, kiedy sie spotkamy. Spotkalismy sie w styczniu 2014, w szkolym pubie. Od tego czasy pisze do mnie raz na jakis czas. Chcialby sie spotkac. Problem w tym ze ja sie boje. Czuje ze nadal go kocham, probowalam o nim zapomniec, skupilam sie na swoim zwiazku, lecz to caly czas do mnie wraca. Zastanawiam sie czy nie powiedziec mu prawdy. Bardzo mi z tym ciezko, poniewaz moj obecny partner nie zasluguje na to.

Gość gość
Swojego narzeczonego, juz chyba wybralam. Tylko nie moge zapomniec o tamtym. Probowalam.

Gość gość
próbuj dalej. To tylko zauroczenie

Gość gość
Nie wiem czy tylko zauroczenie, nie moge go wyrzucic z glowy. A minelo juz tyle czasu..

Gość gość
Can't stop thinking about him..