Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaFilipka 24

Wasze HITY zakupowe dla dzieci tzn . urządzenia bez których ciężko się obejść..

Polecane posty

Gość mamaFilipka 24

dla mnie Hitem był - kojec (super sprawa służy mi do teraz (moje dziecko ma 18m) jak np chce coś ugotować -Jak był mały to życie ułatwiał też bujaczek - następny hit to wanienka ze stelażem też jeszcze jej używamy - katarek do noska (takie urządzenie na katar współpracujące z ........ odkurzaczem ;) ) -termometr dotykowy A co jest waszym Hitem :)?

Gość gość jjnb
Leżaczek bujaczek! Bezapelacyjnie! :)

Gość gość
Hybrydowa huśtawka Brigt Star, kocyki LaMillou (3 lata używamy i młody jest od nich uzależniony)

Gość gość
katarek zdecydowanie. No i bujaczek

Gość gość
Katarek, sliniaki ceratkowe, mata edukacyjna bright star, przytulanka z odglosami bijącego serca. Leżaczek u nas sie nie sprawdził.

Gość gość
ciekawy temat, poczytam was, jestem w ciazy wiec takie tematy mnie interesują

Gość gramatyczny nazista
nie ciężko się obejść tylko TRUDNO się obejść

Gość gość
Hej, pewnie częsc z was tak jak ja robi zakupy na stronach takich jak asos, ebay itd. Bank zawsze nalicza jakas prowizje/spread od przewalutowania :( zwykle jest to 10-20gr na 1 EUR lub 1 USD. Aby tego uniknac mozna załozyc konto w KANTORZE WALUTOWYM Alior Banku. Konto jest za darmo, mozna załozyc kilka rachunkow walutowych i zamowic do kazdego konta karte (rowniez za darmo!). Robimy przelew ze swojego konta na konto pln w kantorze Alior i tam kupujemy waluty po bardzo korzystnych cenach, bez zadnych prowizji! Mam tam konto od miesiaca i jestem bardzo zadowolona :) Wiecej na stronie: w w w. kantor. aliorbank. pl (bez spacji) Jesli przy rejestracji podacie kod: CVZF88K6LS5T dodatkowo bedzie mozna otrzymac bonusy :) Zachecam was bardzo jesli ktos lubi kupowac online, a nie chce przepłacac :)

Gość gość
my mamy: huśtawkę hybrydową bright starts, matę bright starts z pozytywką, krzesełko do karmienia chicco syn niczego nie lubi :o wszystko stoi i zagraca :(

Gość gość
ja też nie mam takiej rzeczy. hmm no chyba, ze smok i butelka:D :P kojec był pomocny jakiś czas, ale już od dawna służy tyko jako łóżko do spania na wyjazdach. stelażu nigdy nie miałam a synek od dawna kąpie się w wannie lub bierze prysznic, w bujaczku nie lubił siedzieć, spodobał mu się jak już umiał sam na niego wchodzić, schodzić, przenosić aż w końcu go połamał:P, do noska wystarcza nam frida a wcześniej tufi. a synek i tak szybko załapał smarkanie, przy pierwszej infekcji, więc używamy sporadycznie. a jeżeli już miałabym coś wpisać to termometr bezdotykowy :)

Gość gość
zapomniałam dodać, że synek też ma 18 m. no ale mam taką rzecz: tablet:D dzięki niemu przetrwaliśmy bardzo długi lot samolotem i nie jedna długą podróż samochodem.

Gość gość
kołyska/leżaczek tiny love przewijak na łóżeczko termometr (ale to chyba podstawa?) swoją drogą 18 miesięczne dziecko w wanience? 18 letnie też?

Gość gość
Krzesełka rosnące razem z dzieckiem - to mój absolutny hit! Dzieci mają 7 lat i 3.5 i wciąż na nich siedzą

Gość Caribou
My mamy matę edukacyjną od Skip Hopa i sprawdza się znakomicie. Nasza mała raczkuje na niej, bawi się, rozwija. Zawsze się przyda :)

Gość gość
Leżaczek bujaczek, karuzelka z muzyką uspokajającą - serio :) zasypia momentalnie. A ktoś pisał o tych termometrach bajeranckich i my kupiliśmy "podobno" porządny a myli się nawet o 2-3 stopnie!! Na sobie sprawdzałam, byłam chora miałam 39 a on pokazywał 36..

Gość gość
hustawka bujaczek termometr bezdotykowy inhalator ( bo przydaje się w ogóle w domu w razie choroby) otulaczek ( u synka podstawa egzystencji, córka z kolei nie znosi:)) krzesełko uczydełko FP, synek juz sie nim bawi połtora roku i ciagle sie nie znudziło, chociaz teraz glownie służy jako fotel:) każde dziecko jest inne, wiadomo:)

Gość gość
sterylizator,katarek,podgrzewacz,termos

Gość gość
Niania z monitorem oddechu Angel care bujaczek z fishera reszty nie pamietambo synek ma juz 4 lata i teraz nq topie sa inne rzeczy :)