Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwazona40

Czy są tu jeszcze jakies kobiety wierne swoim mężom??

Polecane posty

Gość szczesliwazona40

Czytam tak czytam tematy na kafe i się załamałam same zdrady itd... Są tu jakieś kobiety wierne , które nie zdradzily męża albo same nie zostały zdradzone ? Ja np jestem szczęśliwa mężatką...

Gość gość
nie ma ty też jesteś zdradzana i w końcu sama zdradzisz to tylko kwestia czasu i okazji

Gość gość
jestem wierna partnerowi, mężem jeszcze nie został.

Gość gość
Jestem z méźem od 27 lat, szczésliwa, kochana i zakochana w mézczyznie mojego zycia.

Gość gość
Wierni sobie oboje, zakochani w sobie od 26 lat..Szczesliwi i spelnieni w malzenstwie.

Gość szczesliwazona40
Ja też jestem kochana , czuje się kochana , kocham i wiem , że nie muszę się martwić , że maz mnie zdradzi .. a jesteśmy razem juz 15 lat :-)

Gość gość
Ja też jestem szczęśliwa z mężem od 20 lat i nie zdradzam :)

Gość gość
oj dziewczyny, dziewczyny. Ja byłam z moim mężem 13 lat, dałabym sobie głowę uciąć za jego wierność. A dziś głowy bym nie miała. Zdradzał mnie od lat, a często rozmawialiśmy o zdradach i byłam pewna, że jest mi wierny. Teraz jesteśmy w separacji, czekamy na rozwód.

Autorko co ty głupia jesteś? Każda kobieta zdradza, a te co się najbardziej zarzekają to częściej zdradzają.

Gość gość
ja jestem wierna od 40 lat, mąż jest psychopatą i zdradza mnie emocjonalnie ze wszystkimi ,ostatnio 5 lat temu jak pojechał do sanatorium, j a pojechałam ,żeby zdradzić, rzucić co się da , nic nie robiłam tylko byłam na zabawie i jest pełno do seksu ,sami żonaci,ale mi się nie podobali,a jeszcze jak zaczeli się chwalić jak żony zdradzali dwa lata po ślubie to mnie się odechciało z takimi k****arzami,i siedzę i ubolewam ,ze jeszcze tego nie dokonałam ,może następnym razem coś się lepszego znajdzie.

Gość gość
Zdradzić w odwecie zemsty jak było się wiernym przez wiele lat to chyba najgorsze świństwo jakie można zrobić sobie samej. Poczuć się nieszczęśliwą i zbrukaną wobec Boga. Ulgi to nie przyniesie a wręcz pustkę emocjonalną. Na własne życzenie poczuć się śmieciem...nie nigdy. Zresztą tak dla sportu uprawiać seks to wolę inne dyscypliny.

Gość gość
ok. 9/10 mężczyzn zdradziło, a kobiety 7/10. Wykryto zdrady w zaledwie 10%. Większość się do nich nie przyznaje

Gość gość
Ja jestem wierna, w końcu takiego go sobie wybrałam ;-) czy on mnie zdradza? Nie wiem, ale ufam że nie.

Gość gość
odkąd się rozstałam z facetem,a w sumie,nie byliśmy zbyt długo ze sobą,to nikim nie byłam,i to nie oznacza ze mam zerowe libido,czy jestem pasztetem,po prostu tak jestem skonstruowanym człowiekiem,chciałabym mieć jednego mężczyznę,z którym bym była na zawsze,i do końca.

Gość gość
Popatrzcie na to szerzej? Dlaczego chcecie tylko jednego faceta i do końca życia? Są kultury, gdzie są inne uwarunkowania socjologiczno-zwyczajowe. Jako przykład można podać związek kilku mężczyzn i jedna kobieta, kilka kobiet i jeden mężczyzna, kilka kobiet i kilka mężczyzn. W niektórych kulturach nie istnieje nawet pojęcie zdrady w tym rozumieniu jakie znają Polacy.