Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Casidey21

Mam dość chce uciec od tego życia

Polecane posty

Gość Casidey21

mam 21 lat na poczatku bylam szczesliwa ale ostatnie to sie zmienilo mam meza od kilku miesiecy ale razem jestesmy 6 lat mamy 2 dzieci i czuje sie inaczej mam wszystkiego dosc dzieci doprowadzaja mnie do szalu nic mi sie niechce maz tak samo coraz bardziej czuje ze niechce z nim byc cale dni siedze sama w domu niemam przyjaciul wiec o wszystko zaczelam obwiniac dzieci a to ze przytylam bo mialam cesarke a to ze zniszczyki mi zycie chce uciec niewiem jak mam to zrobic niby ich kocham ale czuje ze dalej niedam rady ostatnio mi ciezej bo dowiedzialam sie ze znowu jestem w ciazy niechce tego dziecka dlatego musze uciec od dzieci mez od tego calego syfu który nazywa sie moje zycie pomorzcie mi i powiedzcie jak moge to zrobic i gdzie najlepiej jest uciec

Gość gośćula
najlepiej uciec do lekarza rodzinnego po skierowanie do psychologa ,można też pobiec prosto do psychiatry ,nie potrzeba skierowania. Po konsultacji psychiatrycznej/psychologicznej przyjdzie czas na faktyczną ucieczkę ( tj ułozenie sobie wszystkiego na nowo z uwzględnieniem samej siebie).

Gość gość
Masz 21 lat, 2 dzieci, 5 lat związku z mężem? No i bigos niezły. Nie dorosłaś do obowiązków żony i matki. Jeśli uciekniesz to skrzywdzisz dzieci, więc lepiej idź na jakąś terapię i spróbuj polubić swoje życie.

Gość hakerę
Ktoś Cię do czegoś zmusił? Same te dzieci się nie pojawiły. Trzeba myśleć a nie najpierw robić. Teraz jesteś zdesperowana ale to wszystko, miejsce w którym teraz jesteś to efekt twoich wyborów.

Gość gość
Wszystko przez to ze zaczelas za wczesnie !!

Gość gość
wow!! ale dlugie zdanie zbudowalas jeden wielki belkot:D