Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie trzymacie kosz na smieci ?

Polecane posty

Gość gość
jak 90% ludzi pod zlewem :P

Gość gość
Ja za oknami:-) mam ich pare :-)

Gość gość
ale w szafce czy na zewnątrz ?

Gość gość
Jeden pod zlewem w kuchni i jeden w lazience i szykuje sie do zakupu trzeciego do biura.

Gość gość
zlew mam zabudowany to w szafce. no w łazience to wiadomo (chyba wszedzie gdzie kobiety mieszkają tam też mały kosz jest)

Gość gość
a czy to nie jest głupie żeby tak ciągle otwierać drzwiczki szafki ?

Gość gość
Glupie i wkurzajace, ale inaczej sie nie da, bo z kosza smierdzi czasem, nie?

Gość gość
jak z kosza smierdzi to sie wyrzuca smieci, to szafka jest po to żeby tuszowac smród z kosza ? :O

Gość gość
u mnie stoi w kącie w kuchni taki duży pojemnik zabudowany, w szafce szkoda miejsca i niewygodnie ciągle szafkę otwierać; w łazience jest kosz i u córki w pokoju i jeszcze w "gabinecie", ale te pokojowe nie służą na odpady spożywcze

Gość gość
Mam na środku kuchni postawić? wtedy będzie niewygodnie dochodzić do niego itp. Poza tym jak sie robi coś z czego sa obierki to albo do woreczka daję i potem wszystko do smieci, albo po prostu na talerzyk zbieram a nie z każdym osobno latam.

Gość gość
Któren? Jeden stoi obok lodówki. Automatyczny. Drugi (wąski) obok kibelka. trzeci w sypialni, czwarty w garażu, piąty na dworze.

Gość gość
Wychodzisz, madralo, ze smieciami za kazdym razem jak tam cos smierdzacego wrzucic? Idac Twoim tokiem myslenia, musialabym kilka razy dziennie ze smieciami wychodzic. Szkoda zycia, lepiej zamknac szafke, a smieci wywalic po drodze do pracy.

Gość gość
Kup sobie kosz na śmieci zamykany to nic nie będzie śmierdziało. Fajne są takie z naciskaną klapą.

Gość gość
Niby fajnie, ale tu gdzie mieszkam musze segregowac smieci, mam 4 osobne pojemniki, powinnam miec nawet 5, ale nie mam juz do tego sily. Jakbym miala ustawic sobie 5 kublow w kuchni, to zawladnelyby cala nasza kuchnia :)

Gość bbeataa
chyba 3/4 społeczeństwa trzyma kosz pod zlewem, ewentualnie przy zlewie gdzieś, tzn opok szafki ze zlewem. Najwygodniej tak jest chyba. Ostatnio robiłam sobie remoncik w kuchni, niuśkie mebelki marki Ambition ze sklepu Dajar, nie wiem czy znacie, ale warte są uwagi, gdybby ktoś szukał nowych rzeczy do kuchni to polecam.

Gość gość
Moja mama trzyma kosz na środku kuchni :D Wielokrotnie chowałam go do szafki pod zlewem ale z mamą się nie wygra. Każdy się śmieje z owej "dekoracji" ale już tak tu jest i się z tym pogodziłam. Do tego wynosimy śmieci co chwila, nie koniecznie jak jest pełny. Po za tym łazienka i w pokoju koło biurka na papiery.

Gość gość
A jeżeli chodzi o segregację to mamy jeden kosz a jak wrzucamy do puszek to wtedy segregujemy. Obierki zazwyczaj obieramy do jakiegoś naczynia i wynosimy od razu. Jak sie wyprowadze z domu to na pewno urządzę to jakoś normalnie.

Gość gość
Na dworze, pod wiatą śmietnikową ;)

Gość gość
w sypialni

Gość gość
Ja trzymam pod zlewem, według mnie jest to najlepsze miejsce na trzymanie kosza na śmieci. A do tego, aby śmiecie nie były trzymane "luzem" do koszy wkładam super wytrzymałe worki na śmieci z oferty Bratek http://www.worki.com.pl/ . Bardzo wytrzymałe, fenomenalna jakość!