Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puffi

Czy na studiach typu GRAFIKA KOMPUTEROWA

Polecane posty

Gość gość
na jaką uczelnię wybierasz się na grafikę komputerową? też idę w tym roku

Gość gość
Co to za studia grafika komputerowa :D hahha Tu potrzeba dobrze opanować programy graficzne i mieć doświadczenie poprostu . Mozesz iść na ASP na PROJEKTOWANIE GRAFIZCNE . To juz cos innego

Gość gość
Znajomość Matematyki przydaje sie wszędzie a juz napewno w projektowaniu czegokolwiek

Gość gość
BricsCAD jest naprawdę dobry. Nie sądziłem, że za tak niską cenę można dostać tak dobry program. Więcej na www.vectorsoft.pl.

Gość gość
az mi dech zaparlo bo zupelnie sie k***a zgadzam z tym aha no terza sie chyba wykapie 555 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Smerfeta taka dyskalkulistka, a pieniądze liczyć potrafi :)

Grafika komputerowa jak najbardziej! Studia, policealna, kursy czy co tam innego to już do wyboru. Najważniejsza jest opanowanie programów graficznych, od PS prze Illustratora po Indesigne. Bez tego ani rusz. Podstawa musi być, do tego dochodzi wiedza o kompozycji, kolorach, typografii itp. Siedzę w tym trochę więc mogę napisać więcej jeśli chcesz, coś doradzić. Sama skończyłam WSR w Warszawie i nie narzekam na brak zajęć i pracy ;) Teraz internet tak idzie do przodu, że ze zleceniami nie ma problemu.