Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest abym była w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu (dokładnie 28.09) uprawiałam seks ze swoim partnerem. Stosunek ten był przerwany, nie doszło do kontaktu spermy z moim ciałem. Okres powinnam dostać 12 października, lecz jeszcze nie mam go regularnego. Wczoraj, czyli w sobotę po kąpieli dostałam lekkiego krwawienia, następnie ta krew zmieniła się w dziwny brązowy śluz (zaznaczę, że czasami zamiast okresu miałam przez około 4 dni takowy śluz). Czytałam, że podobno jednym z objawów ciąży jest właśnie taki śluz, choć nie wiem czy to prawda. Dziś za każdym razem podczas załatwiania swej potrzeby fizjologicznej lekko krwawiłam. W nocy bolało mnie bardzo podbrzusze, również rano ale mniej. Ostatnio także mam większy apetyt na słodycze. Nie wiem jak to wszystko interpretować. Czy możliwe jest abym była w ciąży, czy może to są objawy nadchodzącego okresu? Pomóżcie, jeżeli wiecie co to może być. Z góry bardzo dziękuję :)

Gość gość
Wiesz, przed wytryskiem pojawia się preejakulat, w którym mogą być sprawne plemniki (tj. jak facet 'wyjdzie na styk', nie chodzi o ten płyn z podniecenia), a jak było w waszym przypadku to nie wiem. Jeśli masz cykle 27-39 dniowe, to akurat wychodzi na to, że były to dni płodne. A nie czytaj tych głupot na necie, bo każda pisze że miała objawy jak na okres i o jeju Musisz poczekać do tego 12, bo nie ma co osądzać z góry. Jak będzie dłużej się przesuwał to w dniu spodziewanej miesiączki i po możesz zrobić test. Ile masz lat, że "nie masz jeszcze regularnego" okresu? I zabezpieczajcie się, bo możecie sobie zrobić kuku.