Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez 2 miesiące paliłam papierosy, czy piersi mogły mi od tego opaść?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak (jak go zapytałam) potwierdził, ze jakby straciły jędrnośc. Zastanawiam sie, czy to dlatego bo mam 24 lata i ten proces siła rzeczy sie rozpoczął, czy dwumiesięczne palenie nikotyny

Gość gość
A nie odchudzasz się, albo nie straciłaś na wadze? Znam dużo koleżanek, które palą (w wieku właśnie 20-24 lata) od wielu lat, co prawda nie siedzę im w stanikach, ale jakoś nie wyglądają na 'wybrakowane'. W tym wieku chyba zaraz kobita nie flaczeje :D. Sama mam 24l i u mnie to poszło od jakiegoś czasu w drugą stronę. Właśnie raczej bardziej kobiecości mi przybyło. Cycki mi jakby większe się zrobiły i bluzki, które były dobre nawet rok temu są niewygodne i za krótkie. I nie, nie przytyłam, nigdy nie byłam gruba, ale jakoś tak coś się zmieniło. Może hormony inaczej pracują... Może za dużo alkoholu (ścina białko) ;) ;)

Gość gość
Prędzej od noszenia źle dobranej bielizny...

Gość gość
Bieliznę noszę w dobrym rozmiarze od wielu lat. Moze faktycznie nieco schudłam, ale mimo wszystko. Już nie palę, ale te dwa miesiące były naprawdę intensywne pod tym względem

Gość gość
Bardzo możliwe, że to od papierosów coś tam w piersiach ci zaczęło zanikać. Ja mam 30 lat, nie palę i mam jędrny biust. Poza tym "gratuluję" faceta, ja bym swojego zostawiła po takim tekście.

Gość gość
Ale myślisz, ze już po 2 miesiącach cos się zepsuło? Ja go zapytałam sama, on zawsze mowi mi komplementy

Gość gość
Skoro skóra na twarzy i szyi wiotczeje pod wpływem nikotyny to pewnie to samo może się dziać na piersiach innych częsciach ciała. Być moze u Ciebie piersi są tą najdelikatniejszą częścią ciała i to one zareagowały tak gwałtownie na nadmiar trucizny. Poza tym nikotyna ma wpływ również na gospodarkę hormonalną więc takie zmiany są mozliwe.

Gość gość
jeśli wydmuchiwałaś dym ustami to nic dziwnego, że opadły naucz się wydmuchiwać nosem

Gość gość
Dobre z tym nosem .... jakby to coś zmieniało. Jeżeli paliłas intensywnie i dużo, to być może, ze tak.

Gość gość
tak tak, wszystkie palaczki maja cycuchy obwisle i wargi po kolana