Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pochwa ma dziwne odstające coś, jest większa z jednej strony

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jestem młodą dziewczyną, mam 17 lat. Dzisiaj wyczułam po lewej stronie mojej pochwy na głębokośc***alca dziwną odstającą gulkę, można powiedzieć, że jest podłużna, średnicy palca i mająca 3 cm. Mogę włożyć pod nią palca, mogę włożyć nad nią palca, a najgorsze jest to, że gdy pójdę kawałek dalej w lewo to jest tam jakaś "osobna komora", jakbym miała dwie dziurki. Pierwsze zmiany zauważyłam podczas wkładania tamponu, gdy go wkładałam wchodził on bardziej w jakąś stronę, a nie na środek. Dzisiaj jestem 5 dni po okresie i ośmieliłam się sprawdzić co tam jest nie tak... Ogólnie jestem dziewicą, a gdy włożyłam palca to moja pochwa wydaje się wielka. Proszę, pomóżcie mi. Nie wiem co się dzieje :( boję się komukolwiek o tym powiedzieć, a już nawet nie myślę o wizycie u ginekologa.

Gość gość
to na pewno pochwizm postępujący. Zatrzymuje się to chirurgicznie, ale dzieci nie można rodzić

Gość gość
To co wymacalqs to szyjka macicy Chyba spałaś na lekcji biologii

Gość gość
a ta "osobna komora" po lewej stronie?

Gość gość
Pochwizm. Padłam. To obcy zaczyna wychodzić z ciebie, nie jak zwykle rozrywając brzuch, tylko rozrywa twoje c****o

Gość gość
bardzo śmieszne...

Gość gość
masz 17 lat, przecież wizyta u ginekologa w tym wieku to normalna sprawa, jeżeli coś Cię niepokoi walnij się w łeb, dziewczyno ile jeszcze masz zamiar czekać? do siedemdziesiątki?

Gość gość
proszę o pomoc. naprawdę się niepokoję, a jakoś nie sądzę, że to szyjka macicy...

Gość gość
za chwilę lekarz postawi diagnoze. Receptę może pani odebrać w slocie na płyty kompaktowe.

Gość gość
nie róbcie sobie żartów...

Gość neoo09
EKSPERCI! To nie szyjka macicy, przecież napisała, że dalej jest więcej miejsca...

Gość gość
Najlepiej pokaż nam foto :D