Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ZNISZCZYĆ ŻYCIE mojej byłej ???

Polecane posty

Gość gość

Odeszła ode mnie rok temu bo "rzekomo" jej uczucie wygasło. I tak wiem, że przyczyną był fakt, że zainteresował się nią bogatszy niż ja. Zawsze miała ciąg do kasy. Byliśmy ze sobą 3 lata. Ja teraz mam 27 lat, ona 26. Nie jestem jakimś dzieciakiem ale odegram się jej za to. Jesteśmy na stopie koleżeńskiej i wykorzystam to. Jakiś miesięc temu gdy jechałem z nią pociągiem, zostawiła plecak abym przypilnował podczas gdy poszła do toalety. W tym czasie z********m jej bilet. Przyszedł kanar a ona głupia najpierw nerwowo szukała a później chciała zgrywać glupią :D Kiepsko trafiła bo konduktor na mryganie oczkami nie poleciał. Wlepił jej mandat za 150 zeta :D Tak jak robi to renoma. Wczoraj gdy zostawiła rower u znajomych przy stacji bo ciężko jej oczywiście podejść do stacji jakieś 600 metrów to z********m jej ten rower :D Babski ale nie było tak widać bo czarny. Już przemalowałem i opchnę go gdzieś za stówę albo wyrzucę w lesie. Znam też jej hasło do konta na facebooku ;) No ale muszę być ostrożny z tym. Coś jednak wymyślę ;) Planuję jeszcze z kolgami spuścić wp*****l temu zjebowi. Niech się bidulka troszczy o swojego księgowego :D Któregoś dnia porysuję jej też samochód. Oczywiście nadal będę zgrywał jej przyjaciela. Umiem przyaktorzyć :P

Gość gość
jak sie jest idiota to wiaze sie z ludzmi wiezami zemsty ale za to masz naprawde dobry powod zeby sie przestac golic - coraz ciezej ci bedzie ogladac swoj parszywy ryj w lustrze :)

Gość gość
Oczywisty troll jest oczywisty

Gość gość
Nie jestem jakimś dzieciakiem x IQ masz dzieciaka

Gość gość
Nie odpuszczę jej. Długo nie zapominam takich rzeczy i to może stać się nawet moją obsesją na lata.

Gość gość
Nie pomyślałeś, że ten bogatszy ma jej więcej do zaoferowania nie tylko materialnie? Z ciebie to taki dzieciak jest, chodź sobie z jakaś dziewczyna z gimbazy

Gość gość
Dobrze,ze chociaz od ciebie odeszla-:) Idz do psychiatry , potrzebujesz pomocy .

Gość gość
To co dajemy od siebie, wraca do nas prędzej niż później

Gość gość
Nie jestem jakimś dzieciakiem ale odegram się jej za to. To jakis oksymoron? :D

Gość gość
Miała racje pedale, że cię zostawiła. To pewnie ty założyłeś ten nienormalny temat o kobietach pasozytach i tylko ty się w nim wykłócasz ze wszystkimi. Wypad do kopania rowów leniu śmierdzący i złodzieju a nie ludziom zycie niszczysz

Gość gość
dobrze robisz kolego, niech k***y wiedzą że my też mamy uczucia i pogrywanie z nami tak jak one to robią będzie miało swoje konsekwencje, powodzenia!

Gość gość
Tacy ludzie wczesniej czy pozniej sami sie zniszcza,w sumie juz sa zniszczeni bo nie moga miec dzieci I przez to wyzywaja sie na innych ludziach...

Gość gość
Nie rozumiem twojego zachowania. Przecież ona wcale NIE MUSIAŁA zostawać z tobą. MIAŁA PRAWO cię zostawić. Co innego gdyby była twoją żoną. Wtedy mógłbyś mieć do niej pretensje, bo przecież ci przysięgała miłość, wierność itd., ale nawet i w takim wypadku nie byłby to powód, by robić to, co jej robisz. Nie dziwię się, że cię zostawiła. Nie jesteś jej wart, ani żadnej innej dziewczyny.